Хороскоп: Всичко се отдава на козирога, рибите се заемат с бъдещето си

Какво е още един ден с невървеж, след цяла седмица с такива дни

Хороскоп: Всичко се отдава на козирога, рибите се заемат с бъдещето си | StandartNews.com

Казват, че мокър от дъжд не се бои... Какво е още един ден с невървеж, след цяла седмица с такива дни. Не се надявайте да постигнете много днес. Но пък е петък, предстои уикенд. Това, само по себе си, трябва да е достатъчно да оправи настроението ви. Откажете се да се пробвате с трудните неща, звездите просто не са с вас. В здравословно отношение всичко е нормално. Поне там нямате грижи.

Овен

Трудностите не ви плашат, но днес не се захващайте с неща, които изискват много усилия. Радвайте се на малките неща в живота! Не вярвайте на празни обещания и на непотвърдена информация! Не се лишавайте от ласките на любимия!

Телец

Имате късмет, но не прекалявайте с хазарта! Тези от вас, които се решат да сключат или предложат брак на този ден, ще се радват на дълъг съвместен живот. Любовта им ще е като цвете, което никога няма да увехне.

Близнаци

Очаква ви един приятен и продуктивен ден. Въздържайте се обаче от големи покупки и се вслушвайте в мнението на любимия! Интуицията ви може да ви подведе, но не и близките ви! Щадете тялото си, възможни са контузии!

Рак

Към вас идва мощен енергиен поток. Само от вас зависи дали ще го използвате. Ако сте рейки канал, заемете се с лечение. Може да подавате енергия от разстояние или за реализация на бъдещи събития! Забранено е обаче да се произнасят лоши думи, защото сега са с голяма сила.

Лъв

Въздържайте се от критика и обидни забележки! Внимавайте, ако ви се налага да пътувате, защото са възможни аварии. Романтиците имат риск да закъснеят за среща. Тръгвайте поне половин час по-рано, ако използвате градския транспорт! Възможни са проблеми със стомаха!

Дева

Оставете възвишените чувства на заден план. Обърнете повече внимание на своите близки, но бъдете предпазливи, защото с действията си може да им навредите. Отбягвайте шумните компании и упойващите средства! Ограничете контактите с други хора и не влизайте в спорове!

Везни

Романтиката ви завладява. Този ден ще е специален за вас, прекарайте го с любимия! Самотните представители на този знак може да се възползват от подаръците на съдбата, защото това е най-добрият ден за любов и зачеване! Билките сега имат голяма сила. Може да се подложите на лечение.

Скорпион

Плановете ви се реализират успешно. Може да си позволите дори да поемете рисковани действия, без да се страхувате от последиците. В отношенията с любимия човек са възможни промени и те ще са благоприятни, ако не се карате за дреболии.

Стрелец

Животът ви е като шарена черга от добри и лоши моменти, а днес ще преобладават приятните емоции. Всякакви трудности може да бъдат преодолени. Времето е подходящо за ново запознанство. Всички бариери между вас ще паднат, ако не бързате.

Козирог

Всичко, с което се захванете, днес ви се отдава. Може стартирате нов проект, бизнес, или да направите романтично предложение. Заради липсата на разногласия с лекота ще постигнете целите си. Възможни са обаче стомашни проблеми.

Водолей

Драстичните промени не са желателни. Денят не е подходящ за разрешаване на спорни въпроси. Избягвайте конфликтите! Желателно е да прекарате вечерта у дома, защото агресията расте и може да се превърнете в жертва!

Риби

Сега е моментът да се заемете с плановете си за бъдещето. Може да напишете на лист желанията си. Представете си това, което искате да ви се случи. Визуализирайки желанията, им давате енергия, за да се изпълнят. Забавлявайте се, денят е чудесен!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай