Неделя,

Хороскоп: Телецът прави нещо добро, лъвът дава празни обещания

От: Иван Ангелов -
11600
Хороскоп: Телецът прави нещо добро, лъвът дава празни обещания
A
A
A

Днес е ден на слънчевите хора - тези, които ни озаряват дори само с присъствието си. Доверете им се и не забравяйте, че благодарение на тях често настроението ви се оправя. Има опасност днес да се влюбите, но това е свързано със самите вас, а не с възможния обект на влюбване. Просто сте романтично настроени. Или внимавайте, ако е опасно, или се впуснете с пълни сили, ако ще ви донесе щастие!

Овен

Ключът към вашия успех през този ден е честността: желанието да разигравате някого може да се увенчае с успех, но не за дълго и скоро ще трябва да си платите с лихвите за това.

Телец

Окуражителните думи, които казвате днес без причина, скоро ще ви донесат солидни морални дивиденти. Човекът няма да забрави добротата и ще ви се отблагодари при първа възможност.

Близнаци

Дори когато сте в състояние на крайно раздразнение, се въздържайте от желанието да навредите на някого! Помнете, че в крайна сметка злото ще ви се върне, така че не си създавайте проблеми!

Рак

Ако някой ви помоли за помощ, не отказвайте! Висшите сили ще ви тестват дали сте способни да съчувствате. Вашето съчувствие ще бъде възнаградено, а безразличието ще бъде наказано.

Лъв

Не е желателно да давате празни обещания. Няма да можете да ги изпълните. Защо да залъгвате хората, които ще ви повярват и в резултат на това ще бъдат измамени?

Дева

Най-лошото нещо, което можете да направите днес, е да загубите ценно време. Денят ще е успешен и почти всичко, с което се захванете, ще бъде реализирано. Побързате с изпълнение на задачите!

Везни

Вашето мото днес е „Чистотата е ключът към здравето“, така че колкото по-малко прах и мръсотия има по повърхностите около вас, толкова по-добре ще се чувствате – дори неочакваното неразположение ще мине бързо.

Скорпион

Ако успеете да намерите време за почивка, тя трябва да е възможно най-активна: безсмисленото седене в Интернет сайтове няма да донесе никаква полза, а спортуването ще изпълни тялото ви с енергия.

Стрелец

Може би ще бъдете толкова възмутени от нечии думи, че ще се разгневите, но звездите не ви препоръчват да говорите за това, защото заради яростта си може да преминете границите на приличието.

Козирог

Може би днес ще ви се стори, че целта, която сте си поставили, е трудно постижима или дори напълно непостижима. Това не е така. Не се отчайвайте! Вярвайте в себе си и мечтата си.

Водолей

Негативните ви мисли и думи, адресирани до някого, може да му причинят вреда, но това ще е като дреболия в сравнение с бумеранга, който ще се върне при вас. Не провокирайте съдбата!

Риби

Денят е благоприятен да си припомните идеята, която оставихте на заден план преди време: настъпил е моментът за нейното осъществяване – тя ще донесе не само пари, но и слава.

Източник: Флагман


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com