Хороскоп: Страстите утихват при телеца, на лъвовете всичко им върви

Великият вторник всъщност ще е доста спокоен ден

Хороскоп: Страстите утихват при телеца, на лъвовете всичко им върви | StandartNews.com

Великият вторник всъщност ще е доста спокоен ден. Ако днес искате да намалите темпото, дори да се скатаете от работа, направете го. Твърде вероятно е никой да не забележи. Погрижете се обаче за здравето си, защото напоследък не сте обръщали достатъчно внимание на себе си. Консултирайте се!

Овен

Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи!

Телец

Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система!

Близнаци

Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта.

Рак

Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания.

Лъв

Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!

Дева

Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми.

Везни

Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи!

Скорпион

Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание!

Стрелец

Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.

Козирог

Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото!

Водолей

Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват.

Риби

Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай