Хороскоп: Лъвът е затрупан с работа, телецът постига много

Tpябвa дa бъдeтe в пpипoвдигнaтo нacтpoeниe, дa ĸoнтpoлиpaтe eмoциитe

Хороскоп: Лъвът е затрупан с работа, телецът постига много | StandartNews.com

Днес е ден на хубавите миcли, нa дoбpитe дyми и красивите дeлa. Bcичĸo в дpyгитe дни, ĸoeтo e билo нeяcнo и e cъздaвaлo пpeчĸи, днec ce пpoяcнявa, чecтo oт caмo ceбe cи чpeз cлyчaйнo пpииждaщa инфopмaция. He тpябвa дa изпaдaтe в yниниe, пecимизмът cĸoвaвa вoлятa, вoди дo зacтoй в eнepгийнoтo тялo. Tpябвa дa бъдeтe в пpипoвдигнaтo нacтpoeниe, дa ĸoнтpoлиpaтe eмoциитe, дa ce вглeждaтe в ceбe cи. Пoлeзнa e вcяĸa физичecĸa paбoтa. Πaзeтe зpeниeтo cи, нe нaтoвapвaйтe тази важна система. Пазете се от paзpyшитeлни дeйcтвия - ĸъcaне, чyпене и пр.

Овен

Изпълнени сте с любов и вдъхновение. Това ви дава сили да се справите по-лесно и в офиса, и у дома. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически упражнения. Самотните могат да си намерят нова „мишена“, която ще им промени живота.

Телец

Ако не пестите усилията си, ще постигнете много. Деловите отношения с вашите партньори ще се подобрят. Може да постигнете важно споразумение, но не бързайте да го подписвате! По-добре това да стане през следващата седмица. Денят е прекрасен за любов и за планове за бъдещето.

Близнаци

Днес не се нуждаете от жокер „помощ от приятел“, за да си решите проблемите. Разчитайте само на своите сили и способности! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, но за да не ви обърне гръб отново, трябва да сте по-уверени и позитивни.

Рак

Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е резервен вариант, за да не претърпите провал. От всяка ситуация може да се измъкнете и дори да извлечете печалба, ако предварително анализирате като истински шахматист всички възможни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити!

Лъв

Съсредоточете се върху работните си задължения! Не си позволявайте да пилеете време, умувайки върху личните си проблеми! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните дами може да се влюбят. Не бързайте обаче с плановете за бъдещето, може да се разочаровате!

Дева

Заради умората и стреса от последните дни работоспособността ви е понижена. Енергията си има предел и не е нужно да се товарите като магаре, за да си мислят околните, че сте велик. Не поемайте повече ангажименти! Въздържайте се от сексуални контакти!

Везни

Ако сте убедени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на околните да ви влияят! В никакъв случай обаче не започвайте афери, защото злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по правилата, ще постигнете много и ще спечелите добри пари.

Скорпион

Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт у дома. Налага се обаче ако имате хронични заболявания, да сте внимателни, защото здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в съветите на своите колеги и приятели!

Стрелец

Изнервени сте, защото хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще трябва днес да се справяте с всичко сами, защото рискувате да се изложите, ако се доверите на някого. Ако имате дългове, е желателно сега да ги върнете.

Козирог

Вашите умения днес ще са добре оценени, но не се възгордявайте, а внимавайте, защото някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, особено към хората, които не познавате добре. Избягвайте конфликтите с близките си!

Водолей

Пред вас се откриват нови възможности. Без затруднения ще се справяте със задълженията си. Може да преговаряте, да сключвате договори, да подписвате и други документи. В любовта също ви върви. Очакват ви приятни срещи и безброй вълнения.

Риби

Меркурий днес може да се каже, че ви е приятел. Може да придобиете знания или да въведете нови технологии, да планирате пътуване или да се посветите на благородна кауза. Благоприятно е и за сключване на недвижими имоти, но не и за брак.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай