Хороскоп: Лъвовете са непредвидими, везните мислят за печалба

Малка светлина в тунела - днес може и да ви потръгне

Хороскоп: Лъвовете са непредвидими, везните мислят за печалба | StandartNews.com

Малка светлина в тунела - днес може и да ви потръгне. Звездите са се подредили така, че някой и друг късмет може да успее да се промъкне през гъстата мрежа на лошите прогнози. Ако искате да засилите вероятността да ви се случи нещо хубаво, трябва да насочите всичките си мисли към положителното. Бъдете оптимисти и ще придвижите планини!

Овен

Заемете се с делата, които сте отлагали, но не търсете помощ, защото днес е по-добре да сте единак! Не е време и за старт на нови проекти. Правете компромиси, за да избегнете конфликтите с близките си! Уязвими са очите. Пазете ги!

Телец

Съдбата е щедра към вас днес. Преговорите ще са успешни, а мнението ви ще се цени, както от вашите интимни партньори, така и от колегите ви. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува! На чара ви трудно може да се устои, но внимавайте с кого флиртувате!

Близнаци

Успехът ще е гарантиран, ако можете правилно да оцените ситуацията. Може да стартирате нов бизнес, но само, ако чувствате, че това е вашето призвание. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците.

Рак

Спомнете си думите на Учителя Петър Дънов за малките неща, които спъват човека, но от тях зависи щастието ни! Занимавайки се с велики дела, не пренебрегвайте малките, за да не бъдете разочаровани! Обърнете внимание на знаците на съдбата! Бъдете щедри към хората в беда!

Лъв

Днес сте непредвидими. Приличате на махалото, което се движи между крайностите. Възможно е да получите дори неприлично предложение, но как ще отговорите, зависи от настроението ви. Затова не се изненадвайте, ако любимият човек ви ревнува!

Дева

По-добре да не спортувате днес, защото енергията ви е на изчерпване. Не е желателно и да вземате отговорни решения и не се захващайте с важни неща, защото ще ви донесат само загуби! През този ден не бива да се вадят зъби.

Везни

Постиженията може да ги извоювате трудно, но пък ще има с какво да се гордеете. Сега е по-добре да не мислите за печалбата. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се!

Скорпион

Оптимизмът и увереността ще ви помогнат да намерите съмишленици за каузата, с която сте се захванали. Ако препятствията пред вас се окажат непреодолими, си дайте почивка и със свежи сили се измъкнете от „лабиринта“! Избягвайте конфликтите, защото победителят няма да сте вие!

Стрелец

Ограничете контактите с хора, които не познавате! Пазете се от измамници! С досадниците, които се опитват да ви натрапят своите разбирания за света, не си струва да спорите. Отменете ги с безразличие, а от любимия може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете.

Козирог

Ако заемете днес пари на заем, късметът ще ви обърне гръб. Не поемайте излишни рискове! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, ако вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие. Не се препоръчва физическото натоварване.

Водолей

В този ден е желателно да пречистете дома си с тамян. Избягвайте споровете и шумните компании! Може да получите неприлично предложение, но авантюрите сега може да ви донесат само проблеми. Не излагайте на риск отношенията с човека, когото обичате!

Риби

Съществува опасност да изразходите енергията си напразно и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари на вятъра! Не се хвалете и не преувеличавайте, защото ще се срамувате от думите си! Препоръчителни са масажите, козметични операции и лечението с Рейки.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай