Хороскоп: Близнаците се издигат в службата, важни преговори за рибите

В здравословно отношение небето е безоблачно, така че поне това успокоение ще ви крепи

Хороскоп: Близнаците се издигат в службата, важни преговори за рибите | StandartNews.com

Лошият късмет продължава и днес. Няма какво да го мислите, нито да правите планове да се преборите лесно. Примирете се и си следвайте програмата. Ако нещо не се получава днес, ще се получи утре. С бавни стъпки напредвайте, въпреки кутсуза, който ви пращат звездите. В здравословно отношение небето остава безоблачно, така че поне това успокоение ще ви крепи.

Овен

Жизненият ви тонус пада и нараства опасността от контузии. Ако ви се налага да шофирате, внимавайте! Овенът да внимава с парите! По-добре не подписвайте документи и в никакъв случай не изяснявайте отношения! Възможни са любовни разочарования.

Телец

Нужни са промени на работното място. Време е да поемете инициативата в свои ръце. Звездите ще са щедри днес към вас. Съдбата ще ви зарадва с подарък, за който отдавна сте си мечтали. В любовта също ви върви. Не губете време, а действайте!

Близнаци

Издигането ви в службата зависи от стъпките, които може да направите днес. Може да сключите успешна сделка или да подобрите отношенията си с вашите колеги и партньори. Предстои ви вълнуваща среща, но внимателно планирайте разходите си, за да не се изложите!

Рак

Авторитетът ви в службата расте. С малко усилия може да постигнете забележителни резултати. Повече време посветете на близките си и на нещата, които ви харесват! Може да вложите средства за нов дом или да пазарувате заедно с любимия човек. Не претоварвайте очите си!

Лъв

Перспективата за професионалното ви развитие е добра. Налага се да действате бързо. Може да пропуснете своя шанс, ако отлагате вземането на решение. Въпреки някои неприятни изненади, ще укрепите отношенията си с любимите ви хора. Не претоварвайте стомаха!

Дева

Предложенията ви ще бъдат добре оценени от шефа. Във втората половина на деня ще имате по-добра перспектива за подобряване на финансовото ви състояние. Романтично предложение ще направи деня ви прекрасен. Душата ви се изпълва с любов и нежност.

Везни

Не е изключено да съгрешите, но навреме ще поправите стореното, ако не се поддадете на емоциите. Финансовото ви състояние ще се стабилизира. С малко усилия ще получавате това, което искате. Бъдете обаче по-внимателни у дома, избягвайте конфликтите!

Скорпион

Не поемайте повече задължения, не може да ги изпълните! Въздържайте се от прекомерно натоварване! Възможно е изостряне на хронично заболяване. В бизнеса може и да не ви върви днес, но пък във флирта ще имате успех. Ограничете алкохола и пикантните храни!

Стрелец

Денят е прекрасен. Радвате се на подкрепа не само от приятели, роднини, колеги, но и от висшите сили. На романтиците им предстои ново запознанство, а на семейните – укрепване на отношенията. Имате шанс да реализирате това, което сте планирали, но не надценявайте физическите си сили!

Козирог

Може да получите много примамливи предложения за бизнес, но бъдете предпазливи, за да не попаднете в клопка! Преди да вземете важно решение, се консултирайте с близките си! Жените ще намерят нови приятели или покровители, а мъжете – да не мислят за авантюри!

Водолей

Съдбата поставя на пътя ви куп препятствия. Трудно ще ви да ги преодолеете, ако загубите контрол над своите чувства. Разчитайте на интуицията си! Дава ви се енергия за изцеление. Не се затваряйте у дома! Предстоят ви приятни вълнения с приятели.

Риби

Предстоят ви важни преговори. Не ги отлагайте! Вдъхновението ще ви завладее. Гениални творби няма да се родят сега, но любимите ви хора ще се гордеят с вас заради таланта ви. Настройте се за вълшебни мигове с тях! Наслаждавайте се на живота!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай