Изненада! Виктор от “Ергенът” смени телевизията

Развива ново амплоа

Изненада! Виктор от “Ергенът” смени телевизията | StandartNews.com

Ергенът номер едно на България, Виктор Стояновс помена на няколко пъти шоуто в "На кафе", но без да каже думата "ерген". Hotnews.bg припомня, че той многократно се е оплаквал, че не взел дори стотинка от предаването, въпреки огромния успех. Стоянов щеше да има рубрики при Цитиридис и в "Преди обед", но се показа на екран само няколко пъти. Виктор обаче иска да стане актьор, сподели той пред Гала.

Участието му в театрално представление миналата година и кинохита "Чалга" минало чудесно и Стоянов иска да продължи с актьорството. В момента обаче той се е посветил на лайфкоуча и кара курсове, за да може сам да преподава на хората пътя към успеха. Виктор обилно разказа за бившиjе си любови, но не продума за последната. С инфлуенсърката Мария той се раздели едва преди няколко месеца, но не страда от липсата на женско внимание.

Жените са доста по-агресивни в последно време, заяви Виктор и призна, че интересът към него се засилил покрай предаването. Той бил бомбардиран от съобщения, но когато не отговарял, дамите направо му показвали голи снимки и отправяли покана за секс, чу Hotnews.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай