Изчезналата Камелия искала да отиде в Испания при баща си

Изчезналата Камелия искала да отиде в Испания при баща си | StandartNews.com

Изчезналата 15-годишна Камелия от Видин е искала да отиде при баща си в Испания. Това каза в ефира на Нова ТВ майка й Валя Въкова. Притеснената майка сподели още, че Камелия е поддържала връзка с баща си и желанието й да отиде при него обяснява с интерес да види нови неща.

Валя Въкова категорично отрече възможността дъщеря й да е тръгнала сама за Испания. Тя не е давала пълномощно, за да пътува сама и няма как Камелия да е излязла от България.

Момичето е в неизвестност вече 7 дни , през които майката, приятели и съученици разпространяват снимката ѝ с надеждата да я намерят. Версиите за нейното изчезване постоянно се менят, но основната е, че е избягала от вкъщи заради конфликт в семейството.

Момичето излязло от дома си на 10 март и оттогава никой не я е чувал или виждал, не се изключва версия за отвличане.

„Никой от семейството ми не е направил нищо лошо, за да бъде отвлечено детето ми. Ако знаех къде е, щях да отида и да си я прибера", казва Валя Въкова. Училищният психолог споделя, че не е имало никакви индикации да има проблем с Камелия. „Тя е тихо дете. Не съм чувала да иска да отиде при баща си в Испания или да е имала конфликт с майка си".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай