Хороскоп: Звездите са на страната на телеца, пари потичат към лъва

Денят ще донесе нови идеи и ще намерите отговор на важен въпрос

Хороскоп: Звездите са на страната на телеца, пари потичат към лъва | StandartNews.com

ОВЕН

Денят ще е пълен с тревоги. Най-вероятно през първата му половина ще трябва да се занимавате с делата на други хора и да разрешавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Няма да лесно, но ще се справите. Опитът, натрупан преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за почивка

ТЕЛЕЦ

Имате много неща за вършене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не си губите времето. Но това не винаги ще е възможно. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Звездите ще са на ваша страна и в крайна сметка, всичко ще се нареди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня са възможни разногласия и спорове. Ще ви бъде трудно да се договорите за съвместни действия. Дори дългогодишните познати не винаги ви разбират правилно, така че ще бъде трудно да избегнете стресови моменти. Следобедът ще донесе щастливи съвпадения и добри новини.

РАК

Лесно ще намирате подход към хората днес и ще разбирате отлично новите си познати. Ще успеете да се сприятели с много от тях и да изгладите някои отношения, дължащи се на недоразумения. Парични постъпления, надвишаващи очакванията ви, ще ви дадат възможност да направите някои по-големи покупки.

ЛЪВ

Добър ден за среща с хора, на които бихте искали да направите впечатление. Не е нужно да се стараете твърде много - просто бъдете себе си. Вероятни са парични приходи, които не сте очаквали и изненадващи подаръци. Вечерта ще е чудесно време за обсъждане на семейни въпроси.

ДЕВА

Страхотен ден да поемете инициативата и да направите това, което сте замислили отдавна. Импровизациите и дръзките ви експерименти ще се окажат успешни, а някои от идеите ви ще могат бързо да бъдат реализирани. Денят ще е добър за правене и обсъждане на планове за близкото бъдеще.

ВЕЗНИ

Ден за приятно общуване, необичайни срещи и интересни разговори. Хора, с които не сте се виждали от дълго време, ще напомнят за себе си. Ще ви бъде приятно да обменяте новини и да говорите за планове. Има шанс да възстановите стари връзки или да сключите изгодни сделки.

СКОРПИОН

Светъл, наситен със събития и ползотворен ден, подходящ за разговори за бъдещето и за обсъждане на планове. Ще разберете как може да постигнете отдавна поставени цели. Първата половина на деня ще е подходяща за познати дейности, а втората ще донесе смели идеи.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще успеете да завършите започнатото и резултатът ще ви зарадва. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват и планове, които ще може да реализирате скоро. Това е чудесен момент да се срещнете с онези, с които отдавна се опитвате да поправите отношенията си.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е много ползотворно и ще успеете да се справите с няколко неща едновременно. Ако отделите повече време да помислите, ще намерите отговори на трудни въпроси и ще завършите дела, които сте изоставили. Вероятни са неочаквани подаръци.

ВОДОЛЕЙ

Не трябва да променяте намеренията си драстично днес. Това е денят, в който всички решения трябва да се претеглят, а думите и делата трябва да бъдат добре обмислени. Не се водете от мимолетни желания, особено ако те противоречат на важните цели, към които се стремите.

РИБИ

Денят ще донесе нови идеи и ще намерите отговор на важен въпрос. Ще успеете да разрешите проблем, който ви тормози от дълго време. Идеите ви са необичайни и затова ще бъдат харесани. Ще ви предложат помощ, а интуицията ще ви подскаже как да изберете най-надеждните съюзници.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай