Хороскоп: Знаци на съдбата за близнаците, стрелецът да не прахосва пари

Днес всички трябва да се заемат с отлагани от доста време дела

Хороскоп: Знаци на съдбата за близнаците, стрелецът да не прахосва пари | StandartNews.com

Овен

Ограничете контактите с хора, които не познавате! Пазете се от измамници! С досадниците, които се опитват да ви натрапят своите разбирания за света, не си струва да спорите. Отменете ги с безразличие, а от любимия може да очаквате предложение, на което няма да може да откажете.

Телец

Успехът ще е гарантиран, ако можете правилно да оцените ситуацията. Може да започнете нова работа или да стартирате нов бизнес, но само, ако чувствате, че това е вашето призвание. Обърнете внимание на своето здраве! Уязвими са ставите и бъбреците.

Близнаци

Обърнете внимание на знаците на съдбата и бъдете щедри към хората в беда! На чара ви трудно може да се устои, но внимавайте с кого флиртувате! Уязвими са очите. Пазете ги!

Рак

Съдбата е щедра към вас днес. Преговорите ще са успешни, а мнението ви ще се цени, както от вашите интимни партньори, така и от колегите ви. Не се колебайте дали да споделяте с тях това, което ви вълнува!

Лъв

Заемете се с делата, които сте отлагали, но не търсете помощ, защото днес е по-добре да сте единак! Работата в екип няма да ви се отрази добре. Не е време и за старт на нови проекти. Правете компромиси, за да избегнете конфликтите с близките си!

Дева

На работното място днес е по-добре да не влагате много усилия, защото енергията ви е на изчерпване. Не вземайте прибързани решения и не се захващайте с важни неща! През този ден не бива да се вадят зъби.

Везни

Дамите от този знак може да получат неприлично предложение, но как ще отговорят, зависи и от настроението им. Затова да не се изненадват, ако любимият ревнува! Мъжете от тази зодия пък да избягват конфликтите, защото победителите може да не са те!

Скорпион

Не поемайте излишни рискове! Ще разширите контактите си и ще подобрите репутацията си, ако вместо да се оплаквате, запретнете ръкави и покажете, че може да ви се има доверие. Не се препоръчва физическото натоварване.

Стрелец

Съществува опасност да изразходите енергията си напразно и да не постигнете нищо. Не прахосвайте пари на вятъра! Не се хвалете и не преувеличавайте, защото ще се срамувате от думите си! Препоръчителни са масажите и козметични операции.

Козирог

Оптимизмът и увереността ще ви помогнат да намерите съмишленици за каузата, с която сте се захванали. Ако препятствията пред вас се окажат непреодолими, си дайте почивка и със свежи сили се измъкнете от „лабиринта“!

Водолей

Постиженията както в службата, така и в личен аспект, може да ги извоювате трудно, но пък ще има с какво да се гордеете. Сега е по-добре да не мислите за печалбата. Ако изчислявате какво сте вложили, а какво очаквате, ще бъдете разочаровани. Предстои ви вълнуваща среща, забавлявайте се!

Риби

Ролята на помирител не ви отива, но агресията расте и ако колегите ви решат да се избият, най-доброто, което можете да направите, е да туширате напрежението, като ги накарате да си говорят. Напомнете им, че не са в офиса, за да се харесват, а за да работят!

Източник: Флагман

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай