Хороскоп: Телецът получава подкрепа от близките, лъвът сключва сделки

Денят е пълен с интересни предложения и идеи

Хороскоп: Телецът получава подкрепа от близките, лъвът сключва сделки | StandartNews.com

ОВЕН

Не е желателно днес да взимате заеми или да правите покупки на изплащане. Във всичко извън това, денят ще е страхотен. Той със сигурност ще зарадва тези от вас, които ще прекарат време с приятели или ще отидат на кратко пътуване с любим човек.

ТЕЛЕЦ

Подкрепата на близките днес ще бъде особено важна за вас. Не се страхувайте да споделите тревогите и страховете си. Дългогодишни приятели ще ви дадат страхотен съвет, а човек на когото държите, ще предложи помощ точно когато имате нужда от нея.

БЛИЗНАЦИ

Ако искате да се изкачите по кариерната стълбица, време е да поемете инициативата. В личните отношения също ще ви трябва малко повече търпение. Близките може да не ви разберат веднага правилно. Но разногласия и спорове няма да възникнат. Познати ще се радват да бъдат с вас.

РАК

Вероятни са неочаквани предложения днес. Някои от вас ще бъдат поканени там, където отдавна искат да отидат. Не са изключени подаръци или романтични изненади на които много ще се зарадвате.

ЛЪВ

Денят ще започне с интересни предложения, но преди да им отговорите със съгласие, се опитайте да съберете повече информация. Подходящ е за пазаруване и сключване на сделки. Става ли дума за пари, документи или имоти, ще бъдете точни и внимателни към детайлите. Нищо няма да може да ви обърка.

ДЕВА

Денят ще е особено благоприятен за семейните от вас. Подходящ е за срещи с роднини и обсъждане на общи планове. Хора, които са ви липсвали много, може неочаквано да ви посетят.

ВЕЗНИ

Ден за равносметка и инициатива. Перфектен е за предприемане на нещо ново, както в работата, така и в личните отношения. Потенциални са парични постъпления, които ще ви дадат финансова стабилност за кратко време.

СКОРПИОН

Опитайте се да не преуморявате. Почивката днес ще бъде особено важна. Поради умората може да се влоши настроението ви и да сте по-раздразнителни и нетърпеливи. Но дори кратък отдих ще ви бъде достатъчен, да се върнете към бодрост и оптимизъм.

СТРЕЛЕЦ

Време е да се върнете към решаването на стари проблеми, а това никак няма да ви хареса. Не се стремете да се справяте сами. Потърсете помощ и доста бързо ще се отхвърлите това, което ви е затруднявало.

КОЗИРОГ

Днес ще бъдете доста убедителни и много бързо всички ще се съгласяват с предложенията ви. Денят ще добър и за разрешаване на финансови или имуществени въпроси. Някои от вас ще трябва да пътуват затова.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще бъдете затрупани с информация и бързо трябва да се ориентирате, коя си струва да бъде запомнена. Възможно е неприятна ситуация да ви разстрои и да реагирате остро дори на невинните забележки. Опитайте се да прекарате известно време сами. Така ще си починете и ще се почувствате по-уверени и спокойни.

РИБИ

Общуването с любимите хора днес ще бъде не само много приятно, но и вдъхновяващо. Благодарение на тяхната подкрепа ще вземете решение за бъдещи планове и ще решите върху какво да се съсредоточите.

Източник: Марица

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай