Хороскоп: Приятни емоции чакат девите, овенът да не започва нищо ново

Събота е ден за почивка, но и ден за размисли и оценка на случилото се през седмицата

Хороскоп: Приятни емоции чакат девите, овенът да не започва нищо ново | StandartNews.com

Овен

Не се поддавайте на провокации! Ако възникне конфликт, не се опитвайте да го разрешавате с груба сила, за да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте започнали. Носете планински кристал! Той преобразува, изчиства енергията.

Телец

Може да помислите как да увеличите доходите си, но не си поставяйте големи цели за днес, защото едва ли ще ги изпълните! Добре е днес да не се влияете от мнението на околните и да разчитате само на своите знания, умения и сили.

Близнаци

За вас това е ден на илюзии и на големи промени, свързан с насилие и с разрушаване на старото. Склонни сте към авантюри и конфликти. Може обаче да разчитате на помощ от приятели и близки, както и на подкрепа от любимия човек.

Рак

Може да постигнете значителен успех в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде полезно лечение с хомеопатични методи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян.

Лъв

Не прекалявайте с изискванията към партньори! Опасно е, ако в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода! Сексуалната енергия сега разстройва здравето.

Дева

Може да надцените физическата си сила, което ще се отрази неблагоприятно на здравето ви. У дома обаче ви чакат забавления и приятни емоции. Сънищата в този ден са лъжовни. Бъдете внимателни към здравето си! Уязвим е гръбначният стълб.

Везни

Имате сили да се справите във всяка ситуация. Не ги пилейте в спорове с неразумни хора! Не настоявайте за подкрепа, ако не получавате разбиране! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете ограниченията на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали.

Скорпион

Не се занимавайте с рисковани неща, можете сериозно да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете желаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си състояние, защото болестите, започнали този ден, са опасни и продължителни!

Стрелец

Преценете добре силите си! Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако отсрещната страна ви разбира, може да преговаряте. Не се хабете обаче в излишно многословие! Може да приключите със стари връзки или да срещнете някого от миналото и пак да се влюбите.

Козирог

Не позволявайте на страстите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете мотивите в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, но не бързайте с изводите! В любовта обаче ви очакват приятни изненади.

Водолей

Чувствате се уморени. Почивайте или не се захващайте с важни дела! Не е добра идея да спортувате днес, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от травми!

Риби

Трудно ще ви е контролирате своите мисли днес и да се концентрирате. Ще чувствате несигурност дори и когато сте сред хората, които обичате. Не се притеснявайте, защото това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си!

Източник: Флагман

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай