Хороскоп: Напрегнат ден за козирога, рибите се справят с всичко

Денят ще бъде приятен и наситен с вълнуващи моменти за водолея

Хороскоп: Напрегнат ден за козирога, рибите се справят с всичко | StandartNews.com

ОВЕН

Ползотворен ден, през който ще завършите не само рутинните си задачи, но и такава, на която вече сте посветили много усилия и време. Ще се справите съвсем сами и това няма да остане незабелязано. Денят ще е благоприятен и за пътуване. Особено добре ще ви се отрази, ако тръгнете с близък човек.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е динамичен и благоприятен за общуване. Вероятни са доста делови срещи и по-добре да ги реализиране в неформална обстановка. Бързо ще се разберете с новите си познати и ще успеете да се споразумеете с тях за някои съвместни действия. Бъдете внимателни с харченето на пари.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде успешно. Много от вас ще имат страхотни идеи, чиято реализация може да започне скоро. Моментът ще бъде благоприятен и за решаване на спорни семейни въпроси. Няма да отнеме много време, за да убедите близките си, че вашите предложения са най-добрите.

РАК

Сутринта не са изключени дребни семейни разногласия и спорове с близките. Въпреки това няма да възникнат сериозни конфликти и ще може бързо да намерите решение, което да хареса на всички. Вечерта ще бъде благоприятна за срещи с приятели. Възможни са подаръци.

ЛЪВ

Денят ще е доста натоварен. Наблизо ще има хора, с които може да се консултирате, но не всички съвети ще ви харесат. Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади и добри новини. В този момент са възможни и интересни оферти, които може да приемете без много колебание. Вероятни са парични постъпления и подаръци.

ДЕВА

Много социален ден, през който разногласия, които са ви разстройвали, ще останат в миналото. Вероятни са неочаквани пътувания, които ще бъдат много успешни. Ще научите нещо, което ще се окаже доста полезно. Някои от вас ще направят изгодни покупки, като не  са изключени и подаръци.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, през който задачите ще следват една след друга. Тъй като ще се появят и спешни, ще се наложи да промените плановете си и да отложите някои от тях. Някой може да ви потърси за помощ, но преди да реагирате проучете ситуацията добре. Много от вас ги очакват приятни изненади.

СКОРПИОН

Днес лесно ще се разбирате с хората и те с охота ще откликнат на много ваши предложения. Бързо ще намерите общ език и с нови познати, като сред тях може да намерите и бъдещи съюзници. Възможно е и началото на романтична история, като новите отношения ще се развиват бързо.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на деня ще бъде натоварена. По това време са вероятни пътувания, приятни срещи и интересни запознанства. По-късно вероятно ще искате да останете насаме със себе си, спокойно да помислите за някои важни въпроси. Някои от вас ще имат идеи, които ще искат бързо да реализират.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден, в който нещата няма да се случват както сте ги планирали, затова още сутринта отложете всичко, което не е спешно. Очаквайте добри новини и интересни предложения. Някои от вас ще бъдат поканени на място, на което отдавна искат да отидат. Вечерта е добра за среща с приятели.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде приятен и наситен с вълнуващи моменти. Подходящ е за ново начало и дава шанс за постигане на успех по въпрос, който е важен не само за вас, но и за близките ви. Ще бъде лесно да се договорите за съвместни действия или да сключите добри споразумения. Романтичен подарък ще ви изненада.

РИБИ

Днес ще се справите добре с всичко благодарение на натрупания си опит. Няма да имате нужда от помощ или нечий съвет. След обяд ще е по-спокойно и ще е подходящо време за отдих и общуване с любимите хора. Някои от вас в този момент ще получат приятни изненади и неочаквани подаръци.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай