Хороскоп: Лъвът изпълнява планове, телецът коригира грешки

Денят е посветен на мислите и чувствата

Хороскоп: Лъвът изпълнява планове, телецът коригира грешки | StandartNews.com

ОВЕН

Днес ще сте особено чувствителни и раними. Ще реагирате остро на всякакви събития и ще взимате присърце това, на което друг път не бихте обърнали внимание. Повече поводи за притеснение ще има в началото на деня и ще трябва да се мобилизирате. Ако е възможно, избягвайте конфликтни ситуации.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е доста натоварено. Ще се наложи да се справяте с няколко неща едновременно, да коригирате грешки, направени от другите и да решите немалко организационни проблеми. Разчитайте само на собствените си сили. Едва ли някой ще ви се притече на помощ.

БЛИЗНАЦИ

Денят обещава успех в много сфери – работа, учене, покупки или сделки. Подходящ е да поемете инициатива в бизнеса, да споделите идеите си и да се опитате да намерите нови съюзници. Мнозина ще се интересуват от вашите планове и ще има достатъчно желаещи да помогнат за тяхното изпълнение.

РАК

Началото на деня няма да е лесно. Ще имате твърде много задачи, които ще изискват бързо решаване и няма да ви е ясно с какво първо да се захванете. Може да слушате интуицията си, но няма да е излишно да се консултирате и със стари съюзници. Те ще привлекат вниманието ви към някои важни подробности.

ЛЪВ

Ако имате големи планове за този ден, струва си да започнете да ги изпълнявате възможно най-скоро. Сутринта ще е особено благоприятна за ново начинание. Ще успеете да се справите с трудна задача и да затвърдите позициите си. Ще получите и предложения, които веднага ще приемете с ентусиазъм

ДЕВА

Очаква ви един натоварен ден. Ще се наложи да правите доста сложни неща сами и да решавате съвсем нови задачи. Опитът на някой друг едва ли ще бъде полезен, затова разчитайте само на здравия си разум и интуиция. Малко вероятно е да успеете напълно да избегнете трудностите, но бързо ще разберете как може да се справите с тях.

ВЕЗНИ

Не бързайте с важните решения днес. Денят не е подходящ за радикални промени. Не е добре и да изоставите старите планове, за да постигнете нови цели. Струва си да бъдете по-мнителни в комуникацията си. Сред хората, които се опитват да се сприятелят с вас, може да има съмнителни личности.

СКОРПИОН

Сутринта ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задачите си и да решите с коя да започнете и коя да отложите за по-късно. Много от вас ще са склонни да разчитат на късмет и ще очакват лесни победи, вместо да положат усилия за постигане на целите си и това ще им създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете готови за трудни разговори и за обсъждане на въпроси, които са предизвикали много разногласия и дори конфликти. Някои от вас ще трябва да използват целия си дипломатически талант, за да избегнат спорове и в работата, и у дома. Струва си да се въздържате от критични забележки.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е идеалното време да започнете нещо важно. Със сигурност ще има много желаещи да ви помогнат и хора, към които може да се обърнете за съвет по всяко време. Опитът ще ви помогне да избегнете глупави грешки, а интуицията ще ви подскаже как да постигнете целта си по-бързо.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ за делови срещи - с потенциален партньор или работодател. Не е нужно да работите усилено, за да направите добро впечатление. Вашите професионални качества няма да останат незабелязани. Вероятни са сделки, които скоро ще донесат добра печалба или парични постъпления от нови източници.

РИБИ

Началото на деня няма да е лесно за по-впечатлителните и чувствителни от вас. Всичко може да ви разстрои - неприятно стечение на обстоятелствата, домашно недоразумение, забележка от случаен познат или неочаквана промяна на плановете. За сметка на това вечерта ще ви донесе поводи за радост.

Източник: Марица

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай