Хороскоп: Финансови рискове за рибите, везните са на крилете на любовта

Бъдете по-внимателни сутринта, а следобед дайте воля на желанията и фантазиите си

Хороскоп: Финансови рискове за рибите, везните са на крилете на любовта | StandartNews.com

Овен

В този ден може да планирате в живота си промените, които желаете. Успех ще имат мъдрите представители на този знак, които преценят своите възможности. На лекомислените няма хич да им върви. Трябва да сте внимателни при боравене с пари. По-добре да отложите пазаруването!

Телец

Сутринта бъдете по-внимателни при преговори или при подписването на документи, защото ще сте разсеяни и объркани! Възможни са напрегнати ситуации, но ако запазите самообладание, нещата ще се развият във ваша полза. Избягвайте висококалоричните храни!

Близнаци

Обръщате повече внимание на желанията на вашите близки, отколкото на своите потребности! Може да планирате мечтаната почивка с любимия човек, но не пренебрегвайте и служебните си ангажименти. Предразположени сте към инфекциозни заболявания, пазете се!

Рак

Това е денят, в който звездите ви дават шанс да постигнете нещо значимо в службата. Може да се справите с трудно решим казус благодарение на нестандартния си подход. Ще изненадате околните с творческите си решения, а любимия човек – с желанието за промяна.

Лъв

Вашите сексапил и увереност растат. Може да се увеличат и постъпленията в банковата ви сметка, но ще набъбнат и разходите. Отношенията с вашия интимен партньор ще се подобрят, ако не кръшнете от пътя и не загубите доверието му.

Дева

Възможни са неприятности в службата заради нелоялни колеги. Внимавайте, защото може да ви натопят, за да излязат чисти те! В този ден не бива се подлагате на драстични диети, не гладувайте! Възможни са здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система.

Везни

Вълненията ви сега са свързани предимно с любовта. Няма смисъл от въпроси, ако гледате в една посока, а страстта ви изгаря. Споделяйте повече време заедно и говорете открито за сексуалните си желания!

Скорпион

Сега е моментът да подобрите имиджа си и да намерите съмишленици, които ще ви помогнат да реализирате своите проекти. Ще сте доста енергични, но и склонни към авантюри и има риск да нараните човека, когото обичате. Не си проваляйте живота заради мимолетни увлечения!

Стрелец

На работното място ще се чувствате добре, въпреки че сте претрупани със задачи. Ще изпълните доста от тях. Има шанс да получите и финансов бонус заради старанията. Възможни са разочарования.

Козирог

Време е да осъзнаете, че балансираното хранене е важно условие за доброто здраве, а неправилното довежда до натрупване на шлаки в организма и до различни заболявания. Ще се чувствате по-добре, ако си разтоварете организма с по-лека храна.

Водолей

Възможно е някои от представителите на този знак да пролеят сълзи заради несподелена любов или раздяла с близък човек, но бързо ще им мине, защото ги очакват приятни изненади. Възможно е те да са свързани с наследство, с нова придобивка или запознанство.

Риби

Внимавайте с финансовите дела! Безразборното пилеене на пари днес може не само да ви принуди през следващите дни да стягате коланите, но и да доведе до сътресения в отношенията с вашите близки. Не влизайте в казина и избягвайте конфликтите!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай