Хороскоп: Ден за равносметка за овена, късмет в любовта за скорпиона

Ден за започване на нови неща, но и ден за отчет на свършеното в последно време

Хороскоп: Ден за равносметка за овена, късмет в любовта за скорпиона | StandartNews.com

Овен

Това е ден за равносметка. При някои от вас сянката миналото тегне като прокоба. Това, което ви се случва сега, е следствие от нещо, което е трябвало да направите. За да продължите напред с нови сили, трябва да се освободите от товара, изпълнявайки това, което сте отлагали.

Телец

Денят няма да е лек за вас, но пък след работа се подгответе за срещи и приятни изненади! Трудностите ще са свързани с вземането на правилни решения в кратък срок и с изпълнението на поставените цели. Предразположени сте към кожни заболявания.

Близнаци

Дамите, родени под този знак, да се пазят от измамници, привлечени от парите им! Ограничете контактите с непознати! Желателно е точно в този ден самотните мъже да не си търсят виртуални обожателки. След флирт в чата, може да се стигне до среща, но ще се разочаровате.

Рак

Погрижете се за себе си! Нужна ви е почивка и промяна в режима на хранене. Както казват диетолозите, човек сам си копае гроба с нож и вилица в ръка. Затова е време да започнете да се храните разделно. Консумирайте по-богата на витамини храна и пийте повече течности!

Лъв

Дори при резки промени, запазете идеалите си! Не се занимавайте със съмнителните дела, а с близките си бъдете внимателни! Не ги засипвайте с обвинения, защото може да се изпокарат и после да съжалявате, но ще ви е трудно да се помирите! В този ден добре се усвояват лекарствата.

Дева

Ключова е вашата психологическа настройка. До колко ще успявате в проектите, наистина зависи от вашето въображение и вяра. Семейните представители на този знак да обърнат повече внимание на възпитанието на децата си! Само те могат ги спасят от скуката.

Везни

Мъжете вероятно ще бъдат изправени пред сложен избор между кариерата и любовта. По-добре си вземете отпуска, защото това може да се окаже спънка в отношенията ви с любимия (любимата)! Дамите може да се разболеят от вирусни или от сърдечно-съдови заболявания.

Скорпион

През този ден не започвайте важни неща! По-добре си почивайте, вместо да съжалявате, че сте си прахосали времето и усилията напразно! Не се занимавайте с хазарт и внимавайте с инвестициите, защото може да загубите доста пари! В любовта ще имате повече късмет.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак ще имат успех на работното място, ако обединят усилията си със своите колеги. Денят е добър за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация. Може да не се чувствате комфортно заради натоварване на стомаха, започнете диета!

Козирог

Денят е благоприятен за смяна на работното място, на обстановката или на дома. Трябва обаче да обърнете внимание на здравето си и да се откажете от вредните навици. Ограничете цигарите и алкохола! Ако не се чувствате добре, не отлагайте срещата с личния си лекар!

Водолей

Не пропускайте предоставените ви от съдбата възможности! Меркурий подкрепя стремежа ви за развитие. Ще имат успех най-вече тези от вас, които се занимават с научна работа и бизнес. Общуването ще е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол.

Риби

Отделете повече внимание на своите приятели и близки! Важно е с нищо да не прекалявате, особено в края на деня, когато ще се чувствате ужасно уморени. Доверявайте се на интуицията си и на хората, които обичате! В този ден не е желателно да се натоварвате физически.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай