Хороскоп: Ден за активна почивка за рибите, близнаците с успех в бизнеса

В този ден ще ви е трудно да изпълните задачите, които са ви поставили

Хороскоп: Ден за активна почивка за рибите, близнаците с успех в бизнеса | StandartNews.com

Овен

Може да помислите как да увеличите доходите си, но не си поставяйте големи цели за днес, защото едва ли ще ги изпълните! Добре е днес да не се влияете от мнението на околните и да разчитате само на своите знания, умения и сили. Бъдете внимателни към здравето си! Уязвим е гръбначният стълб.

Телец

Не се поддавайте на провокации! Ако възникне конфликт, не се опитвайте да го разрешавате с груба сила, за да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте започнали. Носете планински кристал! Той преобразува, изчиства енергията.

Близнаци

Не пестете усилията си! Може да постигнете значителен успех в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде полезно лечение с хомеопатични методи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян.

Рак

Трудно ще ви е контролирате своите мисли днес и да се концентрирате. Ще чувствате несигурност както на работното място, така и когато сте сред хората, които обичате. Не се притеснявайте, защото това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си!

Лъв

За вас това е ден на илюзии и на големи промени, свързан с насилие и с разрушаване на старото. Склонни сте към авантюри и конфликти. Може обаче да разчитате на помощ от приятели и близки, както и на подкрепа от любимия човек. Сексуалната енергия сега разстройва здравето.

Дева

Изпълнявайте съвестно задълженията си, но ако началниците ви упрекнат, не е нужно да реагирате! Може да надцените физическата си сила, което ще се отрази неблагоприятно на здравето ви. У дома обаче ви чакат забавления и приятни емоции. Сънищата в този ден са лъжовни.

Везни

Не прекалявайте с изискванията към партньори или към подчинените си и не прехвърляйте задълженията си към някой друг! Едва ли някой ще може да се справи по-добре от вас.  Опасно е, ако в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода!

Скорпион

Имате сили да се справите във всяка ситуация. Не ги пилейте в спорове с неразумни хора! Не настоявайте за подкрепа, ако не получавате разбиране! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете ограниченията на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали.

Стрелец

Не позволявайте на страстите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете мотивите в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, но не бързайте с изводите! В любовта обаче ви очакват приятни изненади.

Козирог

Преценете добре силите си! Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако отсрещната страна ви разбира, може да преговаряте. Не се хабете обаче в излишно многословие! Може да приключите със стари връзки или да срещнете някого от миналото и пак да се влюбите.

Водолей

Не се занимавайте с рисковани неща, можете сериозно да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете желаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си състояние, защото болестите, започнали този ден, са опасни и продължителни!

Риби

В този ден ще ви е трудно да изпълните задачите, които са ви поставили. Чувствате се уморени. Ако е възможно, почивайте или не се захващайте с важни дела! Не е добра идея да спортувате днес, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от травми!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай