"Хелс китчън" гори от ревност! Неочаквана развръзка

Хубавата Симона раздели кухнята на Ада на лагери

"Хелс китчън" гори от ревност! Неочаквана развръзка | StandartNews.com

Неочаквана развръзка в "Хелс китчън", след като кухнята на Ада пламна от ревност. Хубавата Симона раздели шоуто на лагери.

Откакто Димитър от синия отбор видя футболния запалянко Нинов от червения да разговаря с любимата му Симона, място не може да си намери. Нещо повече -  въпреки че Нинов няколко пъти му обясни, че не задиря Симона и че си има супер красива приятелка, която безумно обича, Димитър не спира с откровените провокации и тежките обиди към конкурента си за наградата от 100 000 лева.

Нинов призна в ефир, че лесно се пали и скача на бой, когато го обидят. В момента е в пробация, бил е в затвора точно след такава ситуация. Всички ме предупреждаваха да не влизам в шоуто, защото някой ще ме провокира и ще го набия, тюхкаше се Нинов преди вечер.

Във вторник той стисна зъби и въпреки всичко се извини публично на Димитър, който не прие извинението и продължи с обидите.

Извънредна ситуация бе обявена малко по-късно в кухнята. Напрежението между Нинов и Димитър излезе извън контрол и следват събития от необратим характер. 

Острият конфликт от ревност ще завърши тази вечер с излизането от кухнята на един от двамата. Най-вероятно Нинов сам ще пожелае да напусне, за да се предпази от бой и нарушаване на пробацията. 
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай