Една зодия вдига сватба, друга – да не рискува

Днес е ден за любов

Една зодия вдига сватба, друга – да не рискува | StandartNews.com

Днес е ден за любов. Романтични чувства владеят всички зодии, като при една от тях ще завършат със сватба.

Земен знак не бива да предприема големи дела. Провалът е неизбежен, така че бъдете много внимателни.

Какво още вещаят звездите днес, 29 декември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Склонни сте сега да рискувате повече от друг път. Трудно ще правите компромиси и ще наблегнете на личното си удобство и благополучие. Нови хора навлизат в живота ви. Важно е да постоянствате в целта и да се адаптирате в промените. Погрижете се за външния си вид!

ТЕЛЕЦ - В този ден не предприемайте нови дела, тъй като енергията ви ще отиде на вятъра и ще ви донесат само загуби! Отложете важните разговори и изясняването на отношенията! Сега е време за забавления. Препоръчва се да пиете повече сокове и в менюто ви да има повече плодове.

БЛИЗНАЦИ - Семейните мъже е по-добре в този ден или да се заврат в някой ъгъл и кротко да си почиват или да излязат с приятели, защото рискуват да се изпокарат с близките си. Не отговаряйте на упреците им! Изчакайте „бурята“ да отмине и после може да обсъдите проблема.

РАК - Здравето ви е относително променливо. Вземете мерки! Ако не се чувствате добре, отидете на лекар! Не прекалявайте с нищо, както апетит, така и хранителни режими и диети! Отдайте се на любими за вас неща без чувство за вина! С любимия може да опитате нови неща в секса.

ЛЪВ - Може да се почувствате неуверени. Това е временно явление и скоро ще си върнете настроението. Зависими сте обаче от емоционалното настроение на околните. Затова, ако те са тъжни, опитайте се да ги развеселите! Ако се налага да шофирате, внимавайте!

ДЕВА - Любовта ви завладява. Ако връзката ви не в перфектна, това е денят, в който може да потърсите промяна. Дава ви се енергия, за да я хармонизирате. С рейки може да откриете нов потенциал у себе си или начин да промените живота си. Денят е добър за изцеление и за учение.

ВЕЗНИ - Това е ден, в който може да покажете своите умения. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Възможно е обаче на много от представителите на този знак да се наложи да се разделят с някои илюзии и надежди, които са таили. Денят е чудесен за усвояване на знания, за обяснение в любов и за сключване на брак.

СКОРПИОН - Забравете за мекушавостта! Това е ден, в който може би ще се наложи да покажете на околните, че държите на своите принципи и сте готови за защитите идеите си. Желателно е да не се стига до бой. Вашата сила е в словото. Убедете с думи вашите опоненти в правотата си!

СТРЕЛЕЦ - Това е ден за бурна страст и романтика. Някои от представителите на тази зодия днес ще се разнежат от любов, а други ще се тресат от гняв и ревност. И да се съмнявате във верността на любимия, не си позволявайте да го обвинявате, защото ще съжалявате! Денят е добър за начало на лечение.

КОЗИРОГ - Заемете се с дела или ангажименти, които сте отложили или пренебрегнали в миналото! Ще имате повод да почерпите приятелите си, но няма да липсват и трудности. Може да се скарате с любимия, но внимавайте да не прекрачвате границата и връзката ви да се разпадне!

ВОДОЛЕЙ - Лутате се между крайностите, а от вас зависи дали денят ще е приятен или гаден. Не е зле да помислите над думите на Гершон Легман „Правете любов, а не война“ или над поговорката „Кой каквото прави, на себе си го прави. Любете се и не си въобразявайте несъществуващи проблеми!

РИБИ - Можете да укрепите семейните си отношения или да намерите начин да увеличите приходите в бюджета на фамилията. В този ден е добре да сте сред природата, да отидете до извор или до река и ако имате проблеми, да ги споделите. Това ще ви помогне да се справите с трудностите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай