Една зодия да забрави за диетата, друга – да планира почивка

По-спокоен ден трябва да си подарят знаците днес

Една зодия да забрави за диетата, друга – да планира почивка | StandartNews.com

По-спокоен ден трябва да си подарят зодиите днес. Напрежението от седмицата си казва думата. Огнен знак трябва да прекъсне за малко диетата си, защото тя вече е вредна за него. А земен – да планира почивка с любимия човек.

Какво още вещаят звездите за днес, 26 януари 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Възможни са неприятности в службата заради нелоялни колеги. Внимавайте, защото може да ви натопят, за да излязат чисти те! В този ден не бива се подлагате на драстични диети, не гладувайте! Възможни са здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система.

ТЕЛЕЦ - Обръщате повече внимание на желанията на вашите близки, отколкото на своите потребности! Може да планирате мечтаната почивка с любимия човек, но не пренебрегвайте и служебните си ангажименти. Предразположени сте към инфекциозни заболявания, пазете се!

БЛИЗНАЦИ - Вълненията ви сега са свързани предимно с любовта. Няма смисъл от въпроси, ако гледате в една посока, а страстта ви изгаря. Забравете думичката „трябва“ и правете това, което искате! Споделяйте повече време заедно и говорете открито за сексуалните си желания!

РАК - В този ден може да планирате в живота си промените, които желаете. Успех ще имат мъдрите представители на този знак, които преценят своите възможности. На лекомислените няма хич да им върви. Трябва да сте внимателни при боравене с пари. По-добре да отложите пазаруването!

ЛЪВ - Това е денят, в който звездите ви дават шанс да постигнете нещо значимо в службата. Може да се справите с трудно решим казус благодарение на нестандартния си подход. Ще изненадате околните с творческите си решения, а любимия човек – с желанието за промяна.

ДЕВА - Време е да осъзнаете, че балансираното хранене е важно условие за доброто здраве, а неправилното довежда до натрупване на шлаки в организма и до различни заболявания. Ще се чувствате по-добре, ако си разтоварете организма с по-лека храна.

ВЕЗНИ - Внимавайте с финансовите дела! Безразборното пилеене на пари днес може не само да ви принуди през следващите дни да стягате коланите, но и да доведе до сътресения в отношенията с вашите близки. Не влизайте в казина и избягвайте конфликтите!

СКОРПИОН - Под влияние на Венера вашите сексапил и увереност растат. Може да се увеличат и постъпленията в банковата ви сметка, но ще набъбнат и разходите. Отношенията с вашия интимен партньор ще се подобрят, ако не кръшнете от пътя и не загубите доверието му.

СТРЕЛЕЦ - Сега е моментът да подобрите имиджа си и да намерите съмишленици, които ще ви помогнат да реализирате своите проекти. Ще сте доста енергични, но и склонни към авантюри и има риск да нараните човека, когото обичате. Не си проваляйте живота заради мимолетни увлечения!

КОЗИРОГ - На работното място ще се чувствате добре, въпреки че сте претрупани със задачи. Ще изпълните доста от тях. Има шанс да получите и финансов бонус заради старанията. Венера обаче няма да е никак щедра към самотните дами днес. Възможни са разочарования.

ВОДОЛЕЙ - Сутринта бъдете по-внимателни при преговори или при подписването на документи, защото ще сте разсеяни и объркани! Възможни са напрегнати ситуации, но ако запазите самообладание, нещата ще се развият във ваша полза. Избягвайте висококалоричните храни!

РИБИ - Възможно е някои от представителите на този знак да пролеят сълзи заради несподелена любов или раздяла с близък човек, но бързо ще им мине, защото ги очакват приятни изненади. Възможно е те да са свързани с наследство, с нова придобивка или запознанство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай