Една зодия да забрави за авантюрите, друга – за алкохола

Въздушен знак трябва да помисли как да напълни портфейла си с пари

Една зодия да забрави за авантюрите, друга – за алкохола | StandartNews.com

Интересен ден, пълен с изненади, очаква зодиите днес. Една от тях трябва да забрави за авантюрите и да не засипва любимия човек с въпроси. Друга започва нов етап в живота си. Въздушен знак трябва да помисли как да напълни портфейла си с пари, а огнен – как да стои далече от алкохола. Особено важно послание има за Скорпиона – всички важни решения след 10:11 часа.

Какво още вещаят звездите за днес, 28 май 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”:

ОВЕН - Не е ден за авантюри. Тайните ви може да бъдат разкрити. Желателно е да се подложите на диета. Добре ще ви се отразят една сауна, масаж или процедури за подмладяване. Ако имате разногласия с любимия, не го засипвайте с въпроси!

ТЕЛЕЦ - Това е ден за разплащане. Ако дължите пари, опитайте се да ги върнете! Ако ви предстоят важни срещи, тръгвайте по-рано, защото може да имате проблеми с транспорта! Предстоят промени в живота ви. Може да започнете нова връзка или да тръгнете на пътешествие.

БЛИЗНАЦИ - Сега е моментът да помислите как портфейлът ви да се напълни с пари. Може да подобрите финансовото си състояние. Бъдете внимателни с думите! Рискувате да кажете нещо, което не трябва на човека, когото обичате. Ако го обидите, ще съжалявате.

РАК - В този ден едва ли ще намерите смисъл да се усмихвате и радвате на живота. Чувствате недостиг на енергия, но не изпадайте в апатия, а помислете за това, което сте постигнали! Ако потърсите помощ, ще я получите.

ЛЪВ - Изобретателни сте и късметът е с вас. Това ще ви помогне да се справите с проблем, който изисква нестандартно решение. Сутринта обаче ще сте по-разсеяни и пасивни. Вечерта може да се срещнете с приятели, но не пийте алкохол!

ДЕВА - Имате шанс да реализирате потенциала си на лидер. Не се колебайте да предлагате своите идеи и да отстоявате интересите си! Може би е време да обмислите отношенията си, особено ако им имате връзка с обвързан любовник! Ролята на резервно колело не ви подхожда.

ВЕЗНИ - Нараства опасността да ви зомбират. Не подражавайте на някого, не се оставяйте други хора да ви влияят за решенията, които трябва да вземете! Разчитайте само на себе си, на своите способности!

СКОРПИОН - С делата, които изискват повишено внимание, може да се заемете след 10:11 часа. Може да спечелите много пари с проекта, който сте стартирали, ако вложите цялата си енергия за каузата. Ако спортувате, внимавайте с тренировките! Може да се контузите.

СТРЕЛЕЦ - Сега не е желателно да поемате нови ангажименти, но може да довършите това, което вече сте започнали. В дома ви ще цари хармония, ако избягвате споровете.

КОЗИРОГ - Не поемайте никакви рискове, защото може да загубите парите си! Може да водите преговори и да ви предложат много добри условия, но сделката може да се провали.  Възможни са проблеми с бъбреците.

ВОДОЛЕЙ - Не вземайте и не давайте пари назаем! Може да правите планове за бъдещето, но само ако проверите наличната информация и обмислите внимателно всички плюсове и минуси. Заболелият през този ден може да остане на легло дълго и да не оздравее.

РИБИ - Можете да надцените силите си и да се захванете с дела, които изискват прекалено големи усилия. Това ще има лош ефект върху здравето ви. Пазете се! Бъдете внимателни и с парите! Склонни сте да пръскате повече, отколкото печелите! 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай