Джулия Робъртс отново стана Pretty Woman

За първи път се появи на корицата на Вог

Джулия Робъртс отново стана Pretty Woman | StandartNews.com

Обичана актриса за първи път на корицата на „Вог“.

Колкото и странно да звучи, Джулия Робъртс, никога досега не е красила корицата на британския Vogue. Това тя прави едва сега, на 56 години, в неговия февруарски брой за 2024 г. За снимките актрисата позира пред обектива на фотографа Лаклан Бейли, пише „Труд“.

Интервюто е дело на сценариста, режисьор и актьор Ричард Къртис, който е и неин добър приятел от времето, когато тя играе главната роля в мелодрамата „Нотинг Хил“ (1999).

На въпрос на Къртис на какво се дължи неостаряващото й лице през последните 25 години актрисата отговаря: „Добри гени, пълноценен живот и - казвала съм това и преди, обикновено го казвам на шега, – но аз вярвам в любовта на добрия мъж.

Вярвам, че съпругът ми ме обича и се грижи за мен по начин, който ме кара да се чувствам дълбоко щастлива. И когато видиш щастлив човек, няма значение на колко години е той.“

Актрисата е омъжена да оператора Даниел Модър от 2002 г., с когото имат три деца. Според нея големият успех в живота й е, че никога не е трябвало да прави избор между кариерата и семейството, както много други артисти.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай