Броснан на балет в операта

Звездата изгледа "Лебедово езеро" в компанията на Маша Илиева

Броснан на балет в операта | StandartNews.com

София. Пиърс Броснан днес изгледа с удоволствие балета "Лебедово езеро" в Софийската опера.

 

Покани го Маша Илиева, от която миналата седмица той поиска съвети за балетното изкуство, а сега го придружаваше. Интересът му е провокиран от предстоящия му филм, посветен на Луи XIV. Той ще играе Краля Слънце и е поискал балерината да му помогна да се научи да се движи и танцува като човек от онази епоха. "Занимавах се с балет още докато бях студент по драматични изкуства. Знаете, че човек трябва да разбира от всичко, ако ще става актьор. Сградата на вашата опера е прекрасна. Това е превъзходен балет", сподели Агент 007 след спектакъла.

 


Оказа се, че актьорът е научил и български думи след само две седмици, прекарани у нас. Холивудската звезда знае това, което трябва да знае всеки голям джентълмен като него - да прави комплименти на дамите. "Много си хубава", изрече с акцент Броснан, след като Петя Дикова от Би Ти Ви го излови на влизане в операта. "Това винаги е от полза да го знаеш, но все го забравям", оплака се звездата.

 


Броснан похвали и киностудиото в Бояна, където заедно с Мила Йовович снимат в момента екшън трилъра "Сървайвър". "Студиото има чудесен пейзаж. Фантастичен екип. Прекарваме си страхотно. Чувствам се като у дома си", доволен е холивудският ас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай