Боби Михайлов напуска България! Драматична причина

Къде ще замине бившият шеф на БФС

Боби Михайлов напуска България! Драматична причина | StandartNews.com

Легенрадният вратар на националите ни и бивш шеф на БФС Боби Михайлов заминава за лечение в Швейцария.

61-годишният славен вратар и капитан на героите от САЩ’94 ще лекува не само алкохолизма, а и няколко други здравословни проблема, които си е довлякъл с перманентния прием на алкохол през последните повече от десет години.

След изборите във футбола ни на 15 март Боби се скри и не се е появявал никъде.

След като лекарите го предупредили, че по този начин няма да изкара още дълго време, той решил да замине на лечение в елитна специализирана клиника за алкохолици и токсикомани в Швейцарските Алпи.

Спирането на пиенето обаче далеч нямало да бъде евтино. 28-дневният терапевтичен курс заедно с хотелското настаняване струвал 180 000 швейцарски франка, което е почти същият брой в евро. Лечебното заведение било специализирано в борбата с пиянството, както и пряко свързаните с него влошено хранене, поведенчески зависимости и разрушаване на семейния живот.

Професионализираният модел на лечение в тази и други елитни клиники в Швейцария давал безупречни резултати, само че не е по джоба на всеки.

Михайлов обаче е ясно, че има финансови възлвожности.

Дори се твърди, че като шеф на специализираната футболна комисия в УЕФА има направена застраховка в Швейцария и вероятно ще ползва някаква отстъпка в скъпото лечение.

А самата европейска централа имала връзка с въпросната клиника, където изпращала на лечение всички футболни началници с подобен проблем като Боби, пише Уикенд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай