БНТ уволни скандална водеща! Не се търпяло

Какво се е случвало от дълго време

БНТ уволни скандална водеща! Не се търпяло | StandartNews.com

След дълго време на скрити конфликти се стигна до радикално решение в националната телевизия.

Една от най-често сменяните водещи освободи мястото си във "Вечерното шоу“ по БНТ, където проявиха цели 3 месеца търпение към нея - Андреа Банда Банда. Уви, тези месеци подарен шанс са коствали жесток спад в рейтинга на иначе забавното предаването.

От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите. В крайна сметка Андреа се оказала толкова скучна, че зрителите почвали масово да негодуват пред телевизора, щом чуели пискливия й глас.

Водещата все още не е съобщила за уволнението си публично и продължава да се изтъква като "tv host“ в социалния си профил.

Иначе водещата загатна, че скоро ще я видим да се подвизава в друг телевизионен формат, но не разкри нито по коя телевизия, нито кое е предаването. Според източници от медийните среди, става въпрос за третокласна кабеларка.

Тя  си позволявала да нарича шоуто "моето предаване“, а БНТ – "моята телевизия“. Вместо да се скатае в ъгъла, за да скрие пълната си липса на професионализъм, Банда Банда постоянно давала акъл на продуцента, настоявала за драстични промени и критикувала установените правила.

В крайна сметка единственото нововъведение, което успяла да прокара, бил безалкохолният бар в студиото. Може би наистина най-върховото постижение в иначе колебливата кариера на Андреа Банда Банда, пише Intrigi.bg

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Мнение
преди 1 седмица

Тази Банда-Манда не става за водеща! И връзките на татко й не могат да заставят хората да я търхят, толкова е ангипатична, досадна и дразнеща. Да си намери друго поприще, където е по-добра!

Откажи
Тъъ
преди 1 седмица

Самия канал 1 е една кофа със кравешки ла..на, надали спада на рейтинга се дължи на Банда, защото този кАНАЛ съм го изтрил от 10г. Сбирщина на африкански тъпири…

Откажи
ДаСкопимСкота-БезродникПаситто
преди 1 седмица

СДС-Шайката напълни държавните медии с разни калинки, не ставащи за нищо друго, освен за ейбън.Но педерастите от Седесето в последствие взеха превез и сега има скита война между корви и педерунгел.

Откажи