Бившата на Джони Деп в шведска тройка с Илон Мъск

Амбър Хърд, милиардерът и Кара Делевин се забавлявали в апартамента на Джак Спароу

Бившата на Джони Деп в шведска тройка с Илон Мъск | StandartNews.com

Бившата съпруга на Джони Деп – Амбър Хърд, е участвала в шведска тройка със супермоделката Кара Делевин и Илон Мъск по време на брака си с Джак Спароу. Това е най-новото твърдение, чуто в съдебното дело на Хърд и Деп.

Както се знае, звездата от „Карибски пирати“ и актрисата от „Аквамен“ от известно време водят ожесточена съдебна битка. Новите обвинения, насочени към Амбър, са, че през 2016-а тя е участвала в шведска тройка с милиардера Мъск и Делевин, докато все още е била омъжена за Деп, както и че е имала тайна афера с моделката около този период.

Известно е, че Хърд и Илон имаха краткотрайна романтична връзка, която обаче официално беше обявена през 2017-а. Основателят на SpaceX твърди, че е започнал да излиза с актрисата след края на романса й с Джони.

Адвокатите на Деп са разпитали Джош Дрю – бившия съпруг на най-добрата приятелка на Амбър, Ракел Пенингтън. Мъжът дълго време живя в един от многото апартаменти, притежавани от Джак Спароу. Той е бил попитан какви подробности знае около предполагаемата афера на Хърд с Делевин и Мъск.

„Ракел споделяла ли ви е за интимни отношения между Амбър Хърд и Кара Делевин, докато актрисата все още е била омъжена за Джони Деп? Казвала ли ви е, че по време на брака й с Деп, Хърд е прекарала вечер с Делевин и Илон Мъск?“, са били въпросите на адвокатите на Деп, насочени към Джош, цитирани от DailyMail.

Дрю е потвърдил твърденията, но пояснява, че не е наясно кога точно се е случило всичко.

Според очевидци и снимки от охранителните камери на Eastern Columbia Building, където Деп държи апартамент, Мъск е посещавал Амбър, докато Джони е бил извън града по работа. Също така, Хърд, Илон и Делевин наистина са били забелязани по едно и също време в сградата и служители твръдят, че са прекарали нощта заедно в имота на Деп.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай