Бъкингам с крайно решение за Хари и Меган

Голяма промяна

Бъкингам с крайно решение за Хари и Меган | StandartNews.com

От Бъкингамския дворец взеха крайно решение за принц Хари и Меган Маркъл. Информацията за съпрузите на официалния сайт на кралското семейство вече е променена.

Тайният син на Чарлз със смайващи думи за Кейт

Двамата вече не разполагат с отделни секции, а се появяват в една обща, озаглавена "Херцогът и херцогинята на Съсекс". Тя започва с информацията, че от януари 2020 г. двамата не са работещи членове на кралското семейство.

След това са споменати двете им деца с титлите си - принц Арчи Съсекски и принцеса Лилибет Съсекска. Следват по-подробни биографии на Хари с военните му постижения и всички благотворителни инициативи, които подкрепя, както и на Меган.

Тя е представена като успешна актриса, като дори има кадър от участието й в сериала "Костюмари". Безспорно най-изненадващо обаче е споделянето на кралския сайт на новия уебсайт на Хари и Меган.

Нов кралски скандал! Замесена е Елизабет

"Информация за настоящите дейности на херцога и херцогинята на Съсекс може да намерите на официалния им сайт sussex.com", се казва в края на страницата за тях. Според доста хора споменаването на сайта показва тихата подкрепа на крал Чарлз към настоящите занимания на сина му принц Хари и снаха му Меган, пишат Hello, предава lifestyle.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай