Азис отне съня на политиците. Взима им хляба

Поиска да е министър на културата

Азис отне съня на политиците. Взима им хляба | StandartNews.com

С едно свое интервю мегазвездата у нас Азис отне съня на политиците. Той заяви пред Мон Дьо, че е готов за политиката и поиска да стане министър на културата. Азис е известен с педантичното си отношение към всеки свой проект и превъплъщение. Така че, ако се хвърли в голямата политика, със сигурност ще изиграе добре и тази роля.

"Бих приел да вляза в политиката, защо не? Нима другите са по-достойни от мен? Какво страшно има?", каза Азис пред Мариян Станков - Мон Дьо по Нова тв.

На въпрос дали е получавал политически предложения той каза, че е говорил по темата, но конкретно предложение не е имало.

"Може би един ден ще гостувам не като певец, а като министър на културата. Ще ми бъде трудно, но със сигурност ще се обградя с хора, които ще ми помогнат и ще направя повече за обществото", каза Азис с шеговит тон.

"Все още има хора, които казват за мен "потресаващият". Мъжете ме обичат повече, което вече е потресаващо. Аз не будя страст у жените, в мен те виждат другар. Мъжете са по-многобройни на моите участия", обясни той.

Известният попфолк певец, чието истинско име е Васил, каза, че единствената му мечта е да има звезда на алеята на славата. По думите му хората, които казват, че не слушат песните му, се срамуват от него.

"Аз плача на почти всяка моя песен. Това е моят успех, нещото, с което те грабвам за гушата и те стискам. Отказвам да си махна опаковката и да се превърна в момчето от  "Факултета". Не искам. Аз много отдавна се облякох и не искам да живея гол. Кралят не е гол", каза той.

"Ако трябва да кажа нещо на артиста от преди години, то ще е: Веднага се облечи!", сподели певецът на въпрос какво би казал на миналото си аз.

Азис заяви, че не приема в себе си, че е много жалостив и емоционален.

"Няма мръсно нещо в моята работа. Ние не си подливаме вода, не се бием, не се караме. Даже в новите таланти, в младите надежди срещам такава любов в очите им, те ми се радват като деца. Ние всички сме известни, не можем да си завиждаме", отговори той на въпрос дали има война в попфолка.

"Най-страшното нещо в живота ми беше преди седмица, когато голямата ми дъщеря влезе в болница. Не ме допускаха при нея и я чувах само по телефона. Чувах как не може да говори и ти не можеш да направиш нищо", разказа певецът.

"Нито е до пари, нито до лекарства, до нищо. Най-страшното нещо е да не можеш да помогнеш на детето си", каза Азис.

Той каза, че се чувства много по-добре, когато никой не знае за неговите връзки.

"Всичко ми се случи в любовта. Обсебени са от моя сексуален живот, защото съм всичко онова, което те са си представяли, че правят. Аз съм събирателно на цялата мръсотия, която може да роди мозъкът ти", обясни Азис.

Каза, че в момента той е най-важният човек в живота си, защото се е погрижил за всички около него.

"Аз не искам да си говоря с Бог, сърдит съм му. Няма да си говоря с него. Изисквам от него толкова, колкото той ми е дал", каза още той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай