Започнаха снимките на "Връзки"

Звездите остават същите, очакват се още

Започнаха снимките на "Връзки" | StandartNews.com

Fox Life, който се грижи за емоциите на дамите от всички възрасти, започва излъчването на епизодите от втория сезон на българския сериал "Връзки" на 4 април от 22 часа.

Семейната сага ще върви едновременно в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

Феновете на първата нашенска градска комедия с елементи на драма отново ще станат свидетели на екшъновите отношения в наглед "нормално семейство". След година танц със смъртта Тони е напълно променен. След двойствения си живот с него Мика също е различна. В брака обаче най-лесно може да се прости изневярата, но най-трудно - скуката. Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в леглото на Мика? Големият въпрос е дали ще избухне истинска предразводна война. В нея със сигурност ще бъдат замесени всички: бивши и настоящи любовници, деца, баби и дядовци, медиатори, адвокати, приятели...

Във втория сезон на "Връзки" всички продължават да нищят актуалните ценности, смисъла и безсмислието, секса, компромиса, отчуждението... Звездите са на линия - Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. Екипът на продукцията обещава още звезди, които ще изиграят самите себе си.

Продуцент на сериала отново е "Емо вижън", режисьори са Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценарист е Ваня Николова, оператор е Борис Славков. През януари FOX Networks Group придоби правата за излъчване на първия сезон на "Връзки" за 8 територии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай