Великият тенор се жени за приятелката си Вероника след края на турнето

Спектакълът в Букурещ на 25 май е вторият шанс на БГ феновете да чуят един от най-мощните гласове в историята на живо

Великият тенор се жени за приятелката си Вероника след края на турнето  | StandartNews.com

Андреа Бочели ще извиси глас в сръбската столица този петък. Стотици българи вече накупиха билети и резервираха хотели в Белград. За феновете на оперното величие се отвори идеален шанс да го видят на живо, тъй като гостуването на Бочели в Сърбия е най-близкото до София от всичките му турнета до момента. Спектакълът ще се състои в KOMBANK Arena от 20 ч местно време.

В турнето си тази година носителят на 16 награди "Грами" промотира последните си два албума - Notte Illuminatа, който излезе на пазара през 2011 г., както и четиринадесетия студиен Passione (2013). В него Бочели включи фамозни дуети с Дженифър Лопес, Нели Фурдато и направи виртуален запис с Едит Пиаф. Разбира се, в шоуто на могъщия тенор влизат запазени класики като The Prayer и Time To Say Goodbye, с които италианецът покори света още през 90-те. Другите два гастрола на класическия певец в Източна Европа са в Прага на 18 май, както и в Букурещ на 25 май. И за трите концерта БГ агенциите вече пуснаха комбинирани оферти с билет за шоуто плюс екскурзия в близките столици.

Забележителният оперен тенор, роден през 1958 г. в Италия, е едно от най-великите имена в класическата музика. Оставил зад гърба си над 20 издадени албума, продадени в повече от 50 милиона копия. През 2010-та той се сдоби и със звезда на славата в Холивуд. А преди година Бочели стана татко за трети път - той и 29-годишната Вероника Барти се зарадваха на момиченце. Вероника е негов мениджър, а според светските клюки двамата ще се оженят след края на турнето му тази година. От бившата си съпруга Бочели има две деца - 17-годишният Амос и 15-годишният Матео.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай