Тоци, Кутуньо и Ал Бано в "Гласът на България"

Тоци, Кутуньо и Ал Бано в "Гласът на България" | StandartNews.com

София. Умберто Тоци, Тото Кутуньо и Ал Бано ще са специалните гости довечера в "Гласът на България" по БиТиВи от 20 часа. Те са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от "Ку-ку бенд". След това им предстои незабравима вечер в ресторант с изтънчени ястия от регион Пулия в Италия, където са родени Ал Бано и Тоци. Компания ще им правят посланиците на Италия и Великобритания, Техни Превъзходителства Марко Контисели и Джонатан Алън. Сред гостите ще бъде и почетният посланик на Флоренция у нас Александро Бузони. Преди мегаконцерта си, който е утре в НДК, звездите ще разпускат в хотел "Даунтаун", съобщават организаторите от "Жокер медиа". В гримьорните на зала 1 ще ги очакват разнообразни плодове и задължително чай и кафе.

Дни преди да пристигне у нас, Кутуньо написа на феновете си: "Здравейте, скъпи приятели. Идвам в София, за да изживея една от най-силните емоции в кариерата ми. Ще бъде грандиозно събитие."

Лайфът ще е под палката на Алтеризио Паулети, гост диригент на фестивала Сан Ремо. В София от Лондон долетя и Матео Чифели, един от най- добрите саунд инженери, който работи и с Том Джоунс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай