Шестици за Азис и Филип Аврамов

Шестици за Азис и Филип Аврамов | StandartNews.com

"Като две капки вода" събра един милион пред екрана

Почитатели на "Като две капки вода" по Нова масово се разяриха, че Азис бе ощетен от журито на шоуто и скочиха в негова защита. Някои дори твърдяха, че фолкпевецът се е представил по-добре дори от самата Лили Иванова, а е останал недооценен и назад в общото класиране. Победител на вечерта стана Филип Аврамов, който наистина беше изключителен като корееца PSY. Хората обаче явно са на друго мнение. "Изключително съм разочарована от журито и от това как всички отритнаха Азис, когато си раздаваха точките. А Нона? Джуджи звучеше сто пъти по-добре от нея, държа се по-убедително на сцената. Цялата гилдия публично отрече Азис, но какъвто и да е, той може да пее - имитира Лили, уважи я. А тия всички псевдоинтелектуалци го игнорираха и унижиха публично", коментира неизвестна дама. Друга признава: "По принцип Азис не го харесвам и дори трудно го понасям, но тая вечер той беше безспорен победител - разчувства ме, разплака ме, порази ме с вокалните си възможности!". Някои господа също излизат в неговата защита, а по-крайните се кълнат, отношението към него било расизъм. "Зрителите си казаха думата. Азис е номер 1 - това е. Фънки и Гъмов каквото искат да си говорят. Личеше си, че гласуването не е безпристрастно, каквото би трябвало да бъде. Очевидно Нона се представи най-зле, а я хвалеха", гневят се трети.

 

Истината е, че почти всички участници показаха високо ниво. Самият Азис пък много смирено каза от сцената: "Лили, прости ми, само ти си съвършена". Фънки го похвали: "Изпя парчето по-хубаво от Лили Иванова!". Въпреки това, журито го прати в средата на класирането, а гост-съдията Станимир Гъмов дори му писа тройка, с което кукленият актьор си навлече доста негативни коментари.

Азис по-късно написа във Фейсбука си: "Не съм пял на плейбек! Снощи представянето ми беше абсолютно на живо! Могат да го потвърдят всички, които са били в залата и не само. Фактът, че се пише и говори точно това, означава едно - пял съм като в студиен запис, което си е комплимент! Обръщам се към хората, които се ядосват на оценките на журито. За мен наистина не е важно каква цифра ще вдигнат и как ще ме оценят. За мен е важно, че вие, които ме обичате и харесвате моя глас, ми давате най-високата оценка в сърцата си! Имам ли вашата подкрепа, имам всичко, обичам ви!".

"Убийствен старт на този сезон", пък беше оценката на Хилда Казасян за откриващото изпълнение на Ненчо Балабанов, който влезе в ролята на Прея с "Малките неща". Нона Йотова беше французойката Индила, която представи с доста сложно парче - и на моменти пя фалшиво, не й простиха наблюдателни. Фънки й рече: "Цяла нощ ще си тананикам тази песен!". Криско се направи на рапъра Питбул - и макар да беше добър, не предизвика кой знае какви овации, понеже не излезе от стилистиката си. Истински фурор пожъна Милена Маркова-Маца, за която мнозина не подозираха, че има такова гласище - тя беше Шърли Беси. Градацията продължи с Филип Аврамов, който взриви залата с изпълнението на корееца Сай. "Ти показа духа на това шоу!", ръкопляска му продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Затова съвсем заслужено Фицата стана големият победител на вечерта и получи 1000 лева, които ще дари на детска градина, за да си закупят климатици.
Джуджи от "На кафе" се превърна в Йорданка Христова, а вярната й приятелка Гала не спираше да я аплодира от публиката. Много интересно и трудно беше изпълнението на Жана Бергендорф, която трябваше да бъде Фреди Меркюри. Както винаги, гласът й наелектризираше, но тя сякаш се притесняваше.

Гримьорите на шоуто получават отличен - те докараха Филип Аврамов като истински кореец, а Жана - досущ като легендарния фронтмен на "Куин". Първите превъплъщения във втория епизод от третия сезон събраха един милион зрители пред екрана, похвалиха се от Нова.

Следващите задачи хич не са по-лесни - особено за Азис, който ще бъде Слави Трифонов. Джуджи ще е Ванеса Паради, Нона ще видим като Етиен Леви, Криско е Михаела Филева, Жана този път ще бъде Риана, готината Маца ще се превърне в Никол Шерцингер, Ненчо - в Ерос Рамацоти, а Фицата ще видя бая зор с Тина Търнър.

Рачков и Зуека водиха като за световно и накараха хората в публиката да вадят кърпички и да попиват сълзи от смях. Към тях имаше много благодарности от зрителите, че в този труден живот, те успяват да ги развеселят.

Междувременно от Нова съобщиха, че Евелина Павлова ще бъде водеща на най-новия социален експеримент в ефира им - "Женени от пръв поглед", който тръгва от 17 март.
"Моята роля е на човека, който стиска палци.

Изненадана съм, че толкова кадърни, красиви и общителни млади хора избират този метод за намиране на половинка. Аз съм романтичка по душа, вярвам в принца на белия кон и за мой късмет го срещнах в точното време. Щом хората са избрали алтернатива, значи животът вече е малко по-различен", коментира тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай