Ненчо крие дамата на сърцето си

Ненчо крие дамата на сърцето си  | StandartNews.com

Ненчо, Маца или Фицата и кой е по-по-най, вълнуваха се зрителите след края на поредното шоу от "Като две капки вода" по Нова. Те дебатираха из социалните мрежи на кого от тримата актьори се пада заслужено победата часове след края на изпитанието по симулация. Ненчо Балабанов още веднъж показа, че за него невъзможни задачи няма - овладява всеки нов образ с лекота и майсторство. И стана шампион за четвърти пореден път. Успя да докара като глас, визия и чар пухкавичката сензация Меган Трейнър.

И тъй като журито вече сякаш нарочно подценява Ненчо, за да запази интригата, а публиката му гласува винаги първото място, тръгна слух, че той има и специална тактика. Огромна част от поддръжниците на имитатора на Бойко Борисов са от нежния пол. Привлечени не само от таланта му, а и от скорошния му развод. Според светските хроникьори обаче Ненчо живее под един покрив с мистериозна дама, но я пази в тайна, за да не наруши аурата си на самец и да отдръпне част от фенките.

Не по-слабо бе изпълнението на Филип Аврамов, който стана Брайън Джонсън, вокала на титаните AC/DC, твърдят феновете. Около Фицата се въртеше танцьор, който наподобяваше големия китарист Ангъс Йънг - вярната половинка на фронтмена с каскета.

"Благодаря ви отново и отново. Голям кеф изпитах тази вечер. А и как иначе при тези великани AC/DC", написа Филип Аврамов на стената си във Фейсбук, минути след края на шоуто. Ненчо също благодари на всички за подкрепата в профила си. "Другият път на рожден ден с Веско", шегува се той, понеже ще имитира Веселин Маринов. Веднага някои се запитаха дали тази имитация ще го изпоти.

Милена Маркова-Маца също беше сериозен претендент за първото място, защото превъплъщението й в Бруно Марс беше като по конец. Стотици зрители станаха част от "фънки" хореографията на парчето. Взривяващото изпълнение на актрисата зарази цялата публика и бързо напълни сайтовете за видеосподеляния с мераклии да наваксат с клипчетата от шоуто.
Фенове на формата разискваха оживено в мрежата кой е най-добър и не пропуснаха да отбележат трудната задача на Азис, който беше Бионсе. Маги Халваджиян каза, че се уплашил от височината му, защото певецът трябваше да се разхожда върху 20 см токчета. Точно по празниците на Васко му се е наложило да не яде четири дни, за да влезе в сценичната рокля.
Жана обра аплодисментите с изпълнението на "Ха-ха" на Милена Славова. "Много пъти съм свирил това парче с Милена. Ти наистина го направи отлично!", не спести похвала и усмивки Фънки.

"Елвис е жив и аз съм напълно спокоен!", обяви Камен Воденичаров, който беше гост жури за представянето на Нона Йотова, превъплътила се в Краля на рока.

Криско става все по-добър и надскочи себе си с образа на Адел и "най-неизпеваемата песен", изненадвайки за пореден път жури и публика. Той бе облечен с 20 кг костюм, който с огромно удоволствие свалил веднага след финала на шоуто. Така преживя това, което не искаше да му се случва в предаването - ролята на закръглена дама с токчета. Докато чакал реда си пък, се разхождал с бели чехли да му е лекичко.

Зад кулисите всички подкачали Филип Аврамов за това, че усмивката не слиза от лицето му. Той бил много щастлив, че е именно Брайън Джонсън. Ти не си спал тези дни от кеф, казал му Георги Низамов, който тренира участниците при актьорските задачи. Освен това цялата тайфа дружно се почерпила с козунаци и шоколадови яйца.

Джуджи получи оценка тройка от Фънки, което стана повод за шеги из коментарите. "Вече на тройкаджиите в училище им викат Джуджи...

Виж си бележника: от долу до горе само Жужи", гласят някои от тях.
Следващия път Джуджи ще е Доли Партън, Нона ще се превърне в Мерил Стрийп с песента от едноименния филм "Mamma Mia", а Криско ще пее "Мой свят" на покойния Дими от "Сленг".

Големият шок беше за Азис, който трябва да се превъплъти в Янка Рупкина. Маца ще бъде Мадона, а Жана Бергендорф - американската поп певица Тейлър Суифт. Бутонът накара Фицата да се чувства добре с I feel good на Джеймс Браун. А някои настояват да се смени "бутона", защото им е втръснало от едни и същи образи - Мадона, Майкъл Джексън, Елвис и Шер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай