Нели Рангелова: Лили е учебник

Аз съм се учила от нея, заяви певицата

Нели Рангелова: Лили е учебник | StandartNews.com

Продължава драмата след концерта на Лили Иванова в Пловдив. Редица изявени изпълнители вече скочиха в защита на примата, а сега по темата се включиха още и Мустафа Чаушев, Нели Рангелова и Румяна Коцева. 

"Лили е звезда от световна величина. Имал съм удоволствието и честта да работя с нея 5 години. Научил съм много от нея, а тя учи следващите поколения и до днес на професионализъм и любов към музиката. Тя е еталон за добри обноски, афинитет към красивото и мярна единица за качество. Лили, пожелавам ти безброй хубави песни и нови сцени. Ти просто го можеш! Обичам те!!!", написа във Фейсбук Мустафа Чаушев.

Нели Рангелова пък се застъпи за Лили в ефир. "Лили е учебник. Аз съм се учила от нея", заяви тя, а примата дори и благодари в профила си във Фейсбук.

"Лили Иванова свети толкова високо на звездния небосклон, че всеки опит да бъде досегната остава смехотворен. По-добре се откажете Иконата на българската поп музика може да служи само като пример за подражание на хиляди хора – за трудолюбие и дисциплина, на музикантите – за отдаденост към професията, на бизнесмените – за организираност и коректност, на абитуриентките – за перфектна фигура и още, и още… Дерзай, Лили! Бог да те пази! И обичта на милионите ти почитатели!", пише и Румяна Коцева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай