Мерил Стрийп засне филм без сценарий

Премиерата на лентата е на 10 декември

Мерил Стрийп засне филм без сценарий | StandartNews.com

Легендарната Мерил Стрийп за пореден доказа таланта си. Тя засне уникален филм заедно с не по-малко известните Кандис Бъргън и Даян Уийст. Лентата е базирана на книга, но няма адаптиран сценарий, предаде БНТ. Продукцията е заснета на борда на истински круизен кораб по време на двуседмично пътуване в Атлантическия океан. Актрисата била толкова заинтригувана от проекта, че се е съгласила да участва срещу сумата от 25 цента.

Историята разказва за популярна писателка, изиграна от Стрийп, която ще получи голяма литературна награда по време на круиз. Има право да вземе със себе си трима души. Действието се развива на круизен лайнер, който наистина пътува от Ню Йорк към Европа. А заради липсата на реплики, почти всичко е пълна импровизация. Как ще приключи това вълнуващо пътешествие ще стане ясно на 10 декември, когато е премиерата.

Преди малко повече от месец пък стана ясно, че актрисата се присъединява към звездния състав на филма "Не поглеждай нагоре" заедно с  Леонардо ди Каприо, Ариана Гранде и Джона Хил. Филмът, който режисьорът Адам Маккей снима за Нетфликс, проследява историята на двама незначителни астрономи, опитващи да предупредят човечеството за приближаващ астероид, който ще унищожи света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай