Лили Алън отказала интимни снимки с брат си в Game of thrones

Лили Алън отказала интимни снимки с брат си в Game of thrones | StandartNews.com

Британската певица Лили Алън разкри пред медиите защо е отказала роля в култовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове), а именно заради по-малкия си брат Алфи Алън, който вече е в актьорския състав в ролята на Тион Грейджой.

Сериалът на HBO е пословичен с голите и сексуални сцени и певицата призна, че не би се чувствала комфортно да се снима заедно с брат си, тъй като са й предложили ролята на сестрата на Тион Грейджой и с която той има интимни моменти.

"Получих предложение да играя сестрата на Тион. Щеше да е много неудобно за мен например той да ме докосва и всякакви такива неща", сподли Алън. 

"Веднъж отказах на продуцентите на Game of Thrones, но бих изиграла някоя музикална роля, ако ми предложат. Както стана със Sigur Ros", обяви Лили Алън в уеб чат в Reddit.

Любопитен факт е, че през 2006 година певицата записа песента Alfie, включена в суперуспешния ѝ дебютен албум Allrigh, Still. В парчето Лили Алън критикува остро своя брат за неговия мързел. Alfie достигна до номер 15 в класацията за сингли на Острова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай