Лили Иванова разпя и разплака Кърджали

Примата откри с песента „Без контрол“ и продължи с парчета от новия си албум

Лили Иванова разпя и разплака Кърджали | StandartNews.com

Лили Иванова изпълни снощи с емоции залата на театъра в Кърджали, а сред присъстващите бяха и пяха представители на няколко поколения, съобщава БТА.

Примата откри с песента „Без контрол“ и продължи с парчета както от новия си албум, така и познатите на всички „Щурче“, „Детелини“, „Панаири“ и „Ветрове". И докато Лили Иванова пееше, публиката също пееше и танцуваше. 

Примата излезе два пъти на бис. Първия път тя зарадва многобройните си фенове с песента „Предупреждение“, а втория – с „Присъда“.

Концертът на Лили Иванова бе чакан от кърджалийци, които повече от десет години не са имали честта да я гледат на живо в родния си град. Тази вечер те получиха от примата чрез изпълненията ѝ  „Благодаря“ за присъствието си и за уважението.

Румяна Дамянова е за втори път на концерт на Лили Иванова. „Предишният път беше, когато бях ученичка. Сега очакванията ми, че ще видя нещо изключително, се оправдаха, защото Лили Иванова е невероятна“, каза още тя.

Сред феновете бяха и три дами, представителки на три различни поколения – 8-годишната Николая, нейната майка Светломира и баба ѝ Жана.

„Била съм на концерт на Лили Иванова, но като малко дете и нямам никакви спомени. За четвърти път си купувам билет за неин билет, но все се случваше нещо и днес се радвам, че мога да се насладя на изпълненията на Лили Иванова“, сподели за БТА Светломира Димитрова.

Майка ѝ Жана Чакърова-Шукерска сподели, че това е трети концерт на Лили Иванова, който гледа в Кърджали. „Мисля, че това е певицата, която ще остави най-трайни следи в българското поп изкуство. Тук съм и с идеята, че ще почувствам част от моята младост и искам да покажа на моята внучка, че такива велики певици има в нашата страна“, разказа за БТА Жана. А малката Николая вече знае песента „Щурче“ на примата на българската естрада, сподели самата тя.

С Лили Иванова на сцената бяха музикантите от „Ли Оркестра“ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "ЛаТиДа" (беквокали).

Концертът в Кърджали е част от националното турне на примата. След родопския град, тя ще зарадва феновете си на 4 декември в София. Българска телеграфна агенция е медиен партньор на турнето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай