Кръстанов: Луиза ми отвъртя главата с шамари

Кръстанов: Луиза ми отвъртя главата с шамари | StandartNews.com

Бойко Кръстанов сподели, че кастингът за "Стъклен дом" му донесъл много болка. "Сцената, която трябваше да играем, е как Луиза Григорова ми удря шамар. И сега си представи - ние млади, пренапрегнати, шест дубъла правим, Луиза просто ми отвъртя главата", разказа талантливият актьор пред "Интервюто". Той сподели, че в момента се е захванал с писане и разработва сценарий. Кръстанов добави, че още в Академията всички са го плашели с това как е много трудно да си намери работа, но той никога не се е отклонил от мечтата си.

"Едно от най-трудните изпитания в живота ми беше ролята във "Възвишение". Имаше една репетиция, в която Милен Русков си тръгна от салона. Сашо Секулов, драматургът на театъра, тичаше след него, за да го успокоява, че нещата ще се наредят. После пък режисьорът Иван Добчев ме направи на две стотинки. Но пък "Възвишение" е и най-сладката ми роля", каза Кръстанов. Той допълни, че най-срамната случка в живота му била, когато в първите години в НАТФИЗ проиграл всичките си пари в казино.

"Звъннах 1 часа през нощта да искам 100 лева от дядо си. Ужас! Той много се притесни, пита ме дали някой не ме преследва...Даде ми. Беше най-добрият човек на света, мир на праха му", спомни си още Бойко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай