Капките напълниха НДК с превъплъщения (ВИДЕО)

Капките напълниха НДК с превъплъщения (ВИДЕО) | StandartNews.com

Хиляди фенове на шоуто за превъплъщения "Като две капки вода" изпълниха Зала 1 на НДК на 23 и 24 юни. Там на сцената излязоха най-добрите участници за трите сезона на предаването по Нова тв.

Рафи, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов, Криско, Неве, Жана Бергендорф и още много артисти и музиканти показаха майсторство в интерпретацията с някои от най-колоритните си образи. Уникално шоу направиха и водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

Дуетът на Филип Аврамов и Ненчо Балабанов, които се превъплатиха в недосегаемата Тина Търнър и италианския секссимвол Ерос Рамацоти, изпълнението на Милица Гладнишка на песента „Излел е Дельо Хайдутин", бяха част от изненадите за публиката.

Ники Минаж отново показа на публиката нашумялото тлъркване благодарение на Криско. Шоуто бе пълно след като Зуека и Рачков застанаха до него с подплънки, имитиращи закръглените форми на популярната R&B изпълнителка.

Димитър Ковачев-Фънки, който бе жури в третия сезон, бе част от синхронен танц на фона на „Single Ladies" на Бионсе.

„Двата концерта не само напълниха залата две поредни вечери, но билетите бяха изкупени още преди седмици. Няма по-голямо доказателство за силното представяне на „Като две капки вода" в телевизионния ефир", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

Концертите на "Като две капки вода" ще бъдат излъчени скоро в ефира на Нова тв.

Вижте повече какво се случи зад кулисите на НДК:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай