Хвалят Дилов във Фейсбук

Юри Ангелов върти лолитки и фатални жени в новия сериал на TV7

Хвалят Дилов във Фейсбук | StandartNews.com

София. Телевизията като цирк, порно и голяма илюзия - това е миксът в новия сериал "Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата" по ТV7.

Любов Дилов-син с вечната му самоирония и с познанието на кухнята в електронните медии от години са му помогнали да създаде забавен сценарий с лайтмотива "Само в телевизията и в порното има щастлив край". Коментарите във Фейсбук бъкат от въодушевление. "Силно начало! Очаквам следващите епизоди с нетърпение!" (Вилиян Розенов). "Ще гледам с интерес! Успех!" (Иван Черешаров). "Много готино. Изненадана съм приятно. Браво на Любо и на целия екип!" (Петя Симеонова). Изглежда много обещаващо!" (Силвана Христова).

Битката е между две телевизии - в едната липсва морал и журналистическа етика заради гонитбата на рейтингите, а другата полага героични и наивни усилия заради обективната картина. Смесването между риалити и кино измислица е подгрято от Христо и Мика Стоичкови, Валя Войкова, Славена Вътова, Нанси Карабойчева, Мария Маркова - приятелката на Дилов, Уляна Чан.

Юри Ангелов, колоритно-забавният собственик на фиктивната BNN Борис Павлофф, още в първия епизод обявява война на конкурентната 7 News. Как - с измама, пробутвайки видео с инсценировка на флирт между силов политик и съпругата на президента. В ролята на Първата дама влиза дъщерята на Павлофф Ина (Евелин Костова от "Къде е Маги?"), която мечтае да стане кинозвезда. Героят на Юри е сваляч от първа класа, който се разкъсва между фатална жена като Биляна Петринска и лолитките в нюз рума, които винаги са му по ръка. По-нататък обаче около любовния му живот ще стане доста напечено, тъй като предишната му съпруга, самата Аня Пенчева, се намесва в неочакваните обрати и откровено ги манипулира. Надя Иванова, гаджето на Андрей Арнаудов, е настоящата законна половинка на Павлофф. Стефания Колева пък е гримьорката, която всъщност разказва на зрителите какво се случва. За първи път в сериал се появява подобен персонаж. В мръсната телевизионна приказка участват още една дузина звезди, дебютанти и натуршчици - от комични до сълзи мераклии за репортери до футболисти.

Любопитно е обаче защо името на Милена Фучеджиева отсъства от екипа на сценаристите, след като тя е била негов лидер за действието между втори и петнадесети епизод? Милена и Дилов винаги са работили като железен тандем. Фучеджиева създаде атрактивните женски образи в "Седем часа разлика", така че едва ли някой се съмнява, че кучките, нимфетките, бившите и бъдещите любовници в настоящата тв сага са нейно творение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай