Борис със съдбоносно решение в "Братя"

Истината, че жената на живота му е била в обятията на Драго, го смазва до краен предел

Борис със съдбоносно решение в "Братя" | StandartNews.com

Истината, че жената на живота му е била в обятията на Драго, смазва Борис до краен предел. Вече сигурен, че бебето не е негово, той се изправя пред драматичен избор за съдбата на семейството си. Какво ще е окончателното му решение за бъдещето на връзката им с Лора?

Денис още не може да се примири с “изчезналата” си пратка наркотици, която очевидно е присвоена от известния наркобос Пламен Райков. Топал пресреща мафиота и му поставя ултиматум да си уредят сметките, докато не е станало късно. Каква ще е реакцията на Райков и ще предотвратят ли двамата задаващата се нарковойна за преразпределение на територии и влияние?

Ива е напълно отчаяна от решението на съпруга си да я изпрати на село при нейни роднини. Тя съзнава, че е извършила голямо предателство и много съжалява, но прошката на Калин вече изглежда като загубена кауза. Ще има ли сили да издържи наказанията му?

Симеон продължава да търси лаптопа на Боксьора, където са съхранени провокативни видеа и снимки на Вики. Момчето получава неочаквана помощ за търсенето на устройството, но си навлича подозрения, които създават все по-голяма опасност за него. Кой го взима на прицел и какви са намеренията му?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай