Фънки влиза в журито на "Като две капки вода"

 Фънки влиза в журито на "Като две капки вода" | StandartNews.com

Димитър Ковачев- Фънки ще бъде част от журито на "Като две капки вода". Това съобщиха от Нова тв и уточниха, че заедно с него участниците ще оценяват Маги Халваджиян и Хилда Казасян.

„Ще хапем и ще критикуваме!", каза рокаджията за новото предизвикателство.

„Ако до момента съм оценявал хора, които могат да пеят, тук много от тях няма да бъдат изпълнители! Успехът се крие в дегизирането, артистичното поведение и разбира се - шоуто. Смятам отново да остана верен на себе си и да казвам това, което мисля. Ще стане купон!", добавя музикантът.

Продуцентите припомнят, че Фънки е бил жури във втория сезон на шоуто. Тогава е трябвало да смени Юлиан Константинов, който отсъствал. "Поканихме Фънки, който внесе тотално друг поглед в журито, затова и смятам, че в неговата компания ни очакват интересни и даже непредвидени моменти", коментира Магърдич Халваджиян.

Припомняме, че третият сезон на предаването „Като две капки вода" ще започне на 3 март. Стартът му е точно в 21:00 ч. по Нова. За момента само е ясно, че Азис ще бъде един от участниците, предстои да разберем кои са следващите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай