Антоанета Цонева: Парите ни не може да изтичат в чекмеджета

Около 8-10 млрд. лева публичен ресурс годишно се харчат неефективно, корумпирано, казва кандидатът за депутат от ДБ

Антоанета Цонева: Парите ни не може да изтичат в чекмеджета | StandartNews.com

Докато не бъдат затегнати кранчетата на публичния ресурс и не бъдат спрени кражбите, парите ще изтичат в чекмеджета като това на Бойко Борисов, заяви Антоанета Цонева от “Демократична България” пред “Телекабел”.

Според нея новите снимки на Бойко Борисов са продължение на бездействието. Около 8-10 млрд. лева публичен ресурс годишно се харчат неефективно, корумпирано и отиват в нечие чекмедже вместо да се вкарат в бюджета за развитието на страната ни, смята тя.

Тя подчерта, че в следващите години България ще бъде управлявана от коалиции. ‘Демократична България” може да състави правителство в коалиция с партии, които поддържат дневния ред и посоката на промяната. А тя е, че всички трябва да бъдат равни пред закона, българският бизнес трябва да е спокоен, за да може да инвестира, нашите родители трябва да имат достойни старини, децата ни трябва да имат образование на световно ниво и българското здравеопазване трябва да бъде такова, че в него нито един гражданин да не трябва да доплаща”, каза тя.

“Хората знаят кои сме. Колко сме упорити и настоятелни в целите, които си поставяме и вярвам, че те биха заложили на нашата твърдост, защото “Демократична България” никога не предава каузите, за които се бори. Време е да вземем решения, а не да правим поредните експерименти”, добави още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай