Ето какви отлични български продукти предлага BILLA

„По-хубаво от българското няма“ поставs още по-силен фокус върху родните продукти

Ето какви отлични български продукти предлага BILLA | StandartNews.com

Пролетта е сезонът на свежите храни – какъв по-хубав повод да подобрим менюто си и да се опитаме да влезем във форма за лятото. За гарантирано приятно преминаване към по-здравословен режим ви предлагаме да заложите на вкусните домашни ястия, приготвени с истински пресни и свежи български продукти.

BILLA ще отпразнува пролетта с кампания в подкрепа на българските производители. Инициативата „По-хубаво от българското няма“ цели да постави още по-силен фокус върху родните продукти и техните предимства. Веригата ще предложи специални оферти на богатата си селекция от стоки, произведени у нас, за да стимулира потребителите да изберат българското и да подкрепят родните производители.

Вече цели 20 години компанията работи в подкрепа на местните производители. 90% от асортимента на веригата е доставен от български фирми. По време на кампанията клиентите на веригата ще имат възможност да се възползват от редица промоционални предложения на любимите си продукти, произведени в България.

„BILLA България винаги се е стремяла да подпомага месния бизнес и да изтъква предимствата на продуктите, произведени в страната. Както винаги досега, ние продължаваме да работим с редица родни производители, като непрекъснато разширяваме партньорската си мрежа от български доставчици и добавяме и по-малки производители. Вярваме, че като първата международна верига супермаркети, стъпила на българския пазар, сме отговорни да даваме добър пример и да стимулираме местния бизнес да се развива“, сподели Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

През последните години BILLA непрекъснато се стреми активно да разширява портфолиото си от собствени марки. Затова, освен добре познатите български брандове, клиентите ще имат възможност да избират и от голямо разнообразие от продукти от собствените марки на веригата, сред които са Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio.

Продуктите от собствените брандове на BILLA са сред фаворитите на потребителите. Високата оценка на клиентите се дължи изцяло на качествените суровини, които се използват, и на утвърдените доставчици, с които веригата работи. Затова и голяма част от стоките от собствените марки на BILLA България се произвеждат от доказани родни производители, с които компанията си партнира от години.

Сред голямото изобилие от свежи плодове и зеленчуци в магазините клиентите ще открият и собствения бранд на веригата – BILLA Градини. Така привържениците на истински здравословния начин на живот ще могат да се насладят на разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, отгледани от български земеделци в съответствие със специалната програма на компанията за намаляване на пестицидите.

Докато продуктите от BILLA Градини са силно предпочитани от любителите на качествени плодове и зеленчуци, то собствената марка на BILLA за прясно българско месо, Българска ферма, е фаворит сред ценителите на месните деликатеси, които търсят свежо месо с доказан произход.

Направете си списък с необходимите продукти за пролетното ви меню и изберете българското. Така не само ще подкрепите родните производители, но и ще се насладите на качество и невероятен вкус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай