Събота,

Звезди пяха за Шипка

От: Администратор -
A
A
A

Грандиозният благотворителен концерт "Звезди пеят за България" събра на сцената в зала "Арена Армеец" едни от любимите родни изпълнители - Сигнал, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, LaTiDa и Бон-Бон, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Преслава Пейчева, Веси Бонева и VS Dance. Всички те се обединиха и дадоха гласа си безвъзмездно, за да помогнат за възстановяването на един от най-обичаните български символи - Паметника на свободата на връх Шипка. Изпълнението беше кулминацията на инициативата "Ние обичаме България" на BILLA в подкрепа на 100-те национални туристически обекта и събра над 8000 зрители.

Спектакълът беше открит с емоционален рецитал на стихотворението "Опълченците на Шипка". С интересни факти за паметника се включи и Стефка Кьосева, внучка на строителя Пеньо Атанасов. Общото изпълнение на вечната песен "Хубава си, моя горо" развълнува до сълзи публиката и постави зрелищен финал на благотворителния спектакъл.
Водещи на концерта бяха телевизионният тандем Александър Кадиев и Десислава Стоянова, които, както всички изпълнители, подкрепиха инициативата безвъзмездно.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички