Неделя,

Whyt Noyz на сцената на Metropolis

От: Администратор -
2533
Whyt Noyz на сцената на Metropolis
A
A
A

Британското електронно дуо пристига в България тази събота

София. Британското електронно дуо Whyt Noyz пристига за първи път в България, за да се присъедини към Metropolis Djs и ветерана на електронната сцена Джон Дигуийд на партито тази събота, 22 ноември, от 22:00 ч. в столичната зала „Фестивална".

Дънкан Мъри и Дейвид Сидли стартират в електронния ъндъграунд на родината си, от където в началото разпространяват свои аматьорски проекти само сред приятелите от обкръжението си. След редица позитивни отзиви обаче решават да опитат заедно нещо по-голямо. И интуицията определено не ги подвежда. Когато изпращат сингъла Volcano, заедно с още 5 парчета, между които и Meh Meh на Richie Hawtin в SoundCloud, те не очакват каквато и да било реакция. Няколко месеца по-късно обаче реакцията идва в допълнение с договор с един от най-добрите техно лейбъли в световен мащаб – Minus. Успоредно с това, Whyt Noyz получават подкрепа и от лейбъла Dubfire – SCI+TEC, който дори издава дебютното им EP Homewurk в началото на 2013 на лимитирана серия винил.

През изминалата година дуото убедително върви по пътя от пълната неизвестност до световната слава. И Metropolis са първите, които ще запознаят българската публика с тях в този вълнуващ етап от кариерата им.

В социалните мрежи Whyt Noyz споделят, че много се вълнуват от предстоящото им първо гостуване у нас на 22 ноември и почти цял месец са в трескава подготовка за събитието.

В допълнение с екипа на Metropolis зад пулта, както и с гиганта Джон Дигуийд, партито определено се очертава като едно от най-грандиозните събития за сезона, превдвиждат организаторите.

Ето и как ще протече вечерта:
22.00– 01.00 -Jassen Petrov
01.00-05.00 – John Digweed
05.00-06.30 – Whit Noyz
06.30-07.00 - Steven

Билети се продават в Eventim.bg. До събота цената им е 35 лева, а на вратата ще бъдат по 45. VIP билети – 45 лева до събота и 55 на вратата.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com