"Куин" харесаха наша инди рок банда

"Jeremy?" обикновени си правят черно-бели снимки

"Куин" харесаха наша инди рок банда | StandartNews.com

Брайън Мей и Роджър Тейлър включиха българите в гиговете в Полша и Румъния

"Jeremy?" подгряват лайфа на великите британци на 23 юни на "Герена"

Големите "Куин" и Адам Ламбърт, които забиват на 23 юни на стадион "Георги Аспарухов", си избраха нашата банда "Jeremy?" да ги подгрява. И не само тук - на фестивала "Арена музика". Лично легендарните Брайън Мей и Роджър Тейлър са решили да включат инди рок групата ни и в гиговете си в Полша и Румъния, съобщават организаторите от "София мюзик ентерпрайсис". Така "Jeremy?" ще имат шанса да бъдат забелязани от всички световни медии и водещи музикални продуценти. "За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло", споделя изпълнителният директор на СМЕ Иван Несторов.

В групата, създадена през 2013-а, са Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани) и Емилиян Бонев (бас).

Четиримата от Каварна, следвайки мечтата си да правят своя музика, към днешна дата превземат европейските сцени. Само за две години "Jeremy?" се утвърдиха като една от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас заради уникалния си саунд. Песента им "Fake Fruits" печели одобрението на родните меломани и заема челни позиции в музикалните класации. Сингълът набира огромна популярност, след като неговият клип е излъчен в ефира на MTV. Участвали са и в много фестивали, един от които е престижният "The Great Escape" в Брайтън през миналата година. Групата се включва и в Rock For People в Чехия. Били са и на минитурне из Европа със спирки в Прага, Берлин, Лондон, Базилдън, Ливърпул, Ейлсбъри и Дъблин. В момента музикантите работят усилено по нов сингъл и дебютен албум.

Във фестивала "Арена Музика", освен "Куин" и "Jeremy?" ще участват и други български и чужди артисти, които ще бъдат обявени допълнително. Билетите за фестивала на цени от 70 до 140 лева могат да се купат от касите на Тикетпро в страната, както и онлай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай