Крисия, Хасан и Ибрахим покориха и парламента

Крисия, Хасан и Ибрахим покориха и парламента | StandartNews.com

Депутати не скриха, че си тананикат "Планетата на децата" след успеха на децата на детската Евровизия

София. Крисия, Хасан и Ибрахим покориха с чара си и депутатите в парламента. Вчера те започнаха своето "турне на жълтите павета". След ауденцията при президента Росен Плевнелиев, днес талантливите деца, които грабнаха второ място на детската Евровизия и разплахака цяла България, посетиха Народното събрание.

Извънредното заседание на депутатите започна по-нестандартно - с приветствие към Крисия, Хасан и Ибрахим, които ни дадоха повод на гордост със своето изпълнение на песента "Планетата на децата".

Триото бе посрещнато от Цецка Цачева в южното фоайе на парламента, след което децата влязоха и в пленарна зала и разбраха къде и кой кове законите на страната.

Депутатите, изправени на крака, посрещнаха децата с ръкопляскания. "Мили деца, благодарим Ви за това, че с едно изпълнение вие направихте нещо, което ние политиците трудно постигаме – накарахте българите да се чувстват по-щастливи и по-единни. Благодарим ви за това", обяви Цачева и им пожела още много бъдещи успехи.

Късно снощи стана ясно, че песента на Крисия, Хасан и Ибрахим печели първо място с 300 точки в класацията на акредитираните журналисти на JESC 2014. Новината бе съобщена на сайта wiwibloggs.com.

Крисия и двамата пианисти са грабнали пресата, акредитирана на детската Евровизия, не само със своя талант, но и с изключителното си поведение на истински изпълнители на сцената. Великолепният вокал на малкото момиченце от Разград е допринесъл за вота на журналистите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай