Концерт на възглавници с Windy

Концерт на възглавници с Windy | StandartNews.com

София. "Концерт на възглавници с Windy" e последният концерт на закрито за този сезон от популярната софийска поредица събития за родители с малки деца. Както обикновено, и на 11.05.2014г. концертите ще са два – от 11:00 и от 17:00ч. Всеки един от тях се предхожда от безплатна био закуска за всички деца от публиката предоставена от "Harmonica". Резервациите за концерта са силно препоръчителни, тъй като местата се изчерпват бързо. Такива се правят на www.pillows.bg, а билетите се закупуват на място в деня на концерта, в Съюза на архитектите на ул. "Кракра" №11, гр. София.

Програмата ще се състои предимно от различни класически танци. Освен така популярните полки на Щраус, ще чуем марш от Шуберт, мазурка, два унгарски танца, малко Бетовен и изключително виртуозния "Полет на бръмбара".

Изпълнителите са новосформирания ансамбъл "Windy", който ще направи своя дебют на Концерт на възглавници. Квинтет "Windy" са група от пет музиканта свирещи на дървени духови инструменти: Николета Петрова (флейта), Асен Цветанов (обой), Явор Добрев (кларинет), Сабина Йорданова (фагот), както и валдхорниста Михаил Михайлов. Всички те са изтъкнати членове на най-добрите столични оркестри, но също така и великолепни солисти и камерни музиканти.

„Концерт на възглавници" е проект на Модо България и се осъществява с подкрепата на Фондация „Америка за България", Детски Дневник, Калинел, FunBook и Harmonica.

Повече информация и билети на www.pillows.bg.

 

11 май 2014

 11:00 и 17:00ч.

Съюз на Архитектите в България
ул. "Кракра" №11, гр. София

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай