Jaya The Cat се завръщат в София

Jaya The Cat се завръщат в София  | StandartNews.com

Jaya The Cat се завръщат за ежегодния си летен концерт в България. Традиционно, организатор на събитието е Строежа, а домакин клуб Маймунарника, в Борисовата градина. Американско-холандската ска-реге банда ще забавлява родната публика на 2 юли, четвъртък, информират организаторите.

Jaya The Cat са една от най-любимите чужди клубни банди у нас. Групата посещава страната ни всяка година от 2008-а насам, като интересът към тях е винаги на лице. Jaya са пълнили места като Маймунарника, Mixtape 5, Blue Box, RBF, Строежа в София, Конюшните на Царя и Петното в Пловдив, Cubo и Zone51 във Варна, и тяхната музика и шоутата им са вече добре познати в цяла България. Освен популярните песни от досегашните албуми – "Thank You Reggae", "Forward", "Here Come The Drums", "Good Morning", "Hello Hangover", "Final Salution", "El Camino", "Are You With Me", "Drug Squad" и много други, бандата е подготвила и две парчета от предстоящия им за записване албум.

Билети за концерта на Jaya The Cat на 2 юли вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и място. Каси - Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, Маймунарника, както и онлайн през сайта на компанията. Събитията с участието на групата се радват на добра посещаемост в Маймунарника, с оглед на което се препоръчва предварителното закупуване на билети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай